Kuva: AOP

Marvel-tähti Jeremy Rennerin onnettomuudesta lisätietoa - helikopterilla sairaalaan, kaksi leikkausta takana

03.01.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä loukkaantui auratessaan lunta ja sai esimerkiksi vamman rintakehään.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Näyttelijä Jeremy Rennerin, 51, onnettomuudesta on tullut lisätietoja. Aiemmin kerrottiin, että mies on joutunut sairaalaan loukkaannuttuaan lunta auratessaan. Miehen kerrottiin olevan kriittisessä mutta vakaassa tilassa.

Nyt muun muassa CNN kertoo, että Marvel-tähti sai uuden vuoden päivänä tapahtuneessa onnettomuudessa vamman rintakehään ja myös ortopedisiä vammoja. Asiasta kertoo Rennerin tiedottaja. Hänen mukaansa näyttelijä on edelleen teho-osastolla kriittisessä mutta vakaassa tilassa.

Renneriä lähellä oleva lähde kertoo CNN:lle, että onnettomuuden jälkeen näyttelijä on leikattu kahdesti.

Viihdesivusto TMZ on kertonut enemmän Rennerin onnettomuudesta. TMZ:n haastattelema naapuri kertoo, että Rennerin aurausajoneuvo ajoi vahingossa Rennerin toisen jalan päältä ja mies menetti onnettomuudessa paljon verta. Sivuston mukaan Renner kiidätettiin helikopterilla sairaalaan. Loukkaantuminen tapahtui lähellä Rennerin kotia Yhdysvalloissa Nevadassa.

Jeremy Renner on saanut urallaan kaksi Oscar-ehdokkuutta. Hänet tunnetaan muun muassa Hawkeye-hahmon näyttelemisestä Marvelin elokuvissa ja tv-sarjoissa.

Lue myös: Marvel-tähti Jeremy Renner kriittisessä tilassa sairaalassa - loukkaantui auratessaan lunta

Lue myös: Marvel-tähdeltä udeltiin karmeista syytöksistä - näyttelijä jyrähti toimittajalle

Lähteet: CNN, TMZ

Kilpailut

Uusimmat