Kuva: AOP

Kim Kardashian sysäsi sivuun pidennykset ja peruukit - paljastaa videolla luonnolliset hiuksensa

05.01.2023 19:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kardashianilla on nähty monenlaisia hiustyylejä vuosien varrella ja usein näyttäviin tyyleihin on yhdistetty niin pidennyksiä kuin peruukkejakin.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, tunnetaan tyylinsä lisäksi myös vaihtelevista hiusmalleistaan. Tosi-tv-tähdellä on nähty niin mustat, ruskeat kuin blonditkin hiukset ja samoin tähden hiusmalli on vaihdellut pitkästä lyhyeen pidennyksiä ja peruukkeja apuna käyttäen. 

Jouluaattona tosi-tv-tähti kuitenkin paljasti luonnolliset hiuksensa TikTok-videollaan, jossa hän ja hänen lapsensa North West, 9, laulavat Baby It’s Cold Outside -joulukappaleen tahtiin. Videolla nähdään Kardashian suihkunraikkaana ja hänen hiuksensa ovat selvästi lyhyemmät ja ohuemmat kuin mitä on totuttu näkemään. Hiukset ovat kauniin vaaleat ja kaksikko on pukeutunut mukavan näköisiin pyjamiin.

Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Vaikka tähden oma tyyli onkin vaihteleva, on hän jakanut henkilökunnalleen tarkat pukeutumisohjeet. Ohjeistusta Kardashianin perusteli sillä, että hän haluaa pitää elinympäristönsä rauhallisena tilana ja tiettyjen värimaailmojen valitseminen voi auttaa tässä.

Lue myös: Kim Kardashianin henkilökunnalla on tarkat pukeutumisohjeet - vain tietyt värit sallittuja

Lue myös: Kardashian-perheen joulukuville tyrmäys - "Tuo paikka näyttää helvetiltä"

Lue myös: Kim Kardashian on helpottunut eroprosessin päättymisestä - "Hän ei enää tunnista Kanyeta"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat