Kuva: AOP

Keke Palmer hehkuu raskausonnea uimapuvussa – kertoo keskittyvänsä nyt yhteen asiaan

05.01.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Palmer kertoi odottavansa esikoistaan viime vuoden lopulla.

Näyttelijä Keke Palmer, 29, paljasti viime vuoden lopulla Saturday Night Live –ohjelman lähetyksessä olevansa raskaana. Vauva on näyttelijän ja hänen kumppaninsa Darius Jacksonin ensimmäinen. Pariskunta teki etelän lämpöön "babymoonin" eli lomareissun, joka on tulevien vanhempien viimeinen yhteinen matka kahdestaan, ennen vauvan syntyä.

Palmer on julkaissut matkasta ihanan lomakuvan, jossa näyttelijä hymyilee leveästi samalla pitäen kiinni vatsastaan. Näyttelijällä on päällään upea tiikerikuvioinen uimapuku ja hän poseeraa keskellä vehreää luontoa. Palmer kirjoittaa, että hän pyrki käyttämään lomansa rentoutumiseen, vaikka se ei tulekaan häneltä ihan luonnostaan.

"Olen todella ylpeä, että lepäsin tämän loman. Luonto saa minut levottomaksi. Rakastan sitä, että minulla on aikataulu, jopa lomalla. Opin ainakin aikatauluttamaan asioita rauhassa", Palmer kirjoittaa Instagram-julkaisun kuvatekstissä. 

Näyttelijä sanoo, että hän yrittää nyt panostaa rentoutumiseen ja hetkestä nauttimiseen, vaikka onkin tottunut menemään paikasta toiseen koko ajan. 

"Minulle teemana on nyt levätä, koska voin. Olen käyttänyt monia kausia uhrauksiin ja olen ihan sinut sen kanssa, sillä opin sen isältäni. Haluan olla kuin hän. Hänen elämänsä on täysi ja hän on antanut niin paljon. En ajattele, että antaminen ja uhraaminen olisivat pahoja asioita, vaan se tekee minusta minut, eikä se tule muuttumaan ikinä, mutta meidät on tarkoitettu ylistämään jotain uutta", Palmer kertoo. 

Voit katsoa koko julkaisun alta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Hittielokuva Nopen ohjaaja vihjaa mahdollisesta jatkosta - "Emme ole vielä kertoneet kaikkia tarinoita"

Lue myös: Nickelodeon-tähti ärähti, kun häntä verrattiin Zendayaan: "Hieno esimerkki kolorismista"

Lue myös: Keke Palmer ei tunnistanut Brooklyn Beckhamia - Twitter-kansa riemastui tilanteesta

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat