Kuva: MTV

Bachelor Suomi alkaa taas - puolisoa etsii kaksi poikamiestä

09.01.2023 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Bachelor Suomen uusi kausi alkaa helmikuussa.

Bachelor Suomi alkaa jälleen uusien poikamiesten voimin. Tällä kertaa mukana on kaksi bacheloria, Anton Aaltonen, 28, ja Sami Toiviainen, 26, jotka etsivät puolisoita mahdollisesti loppuelämäkseen.

Ohjelman juontaa aiemmilta kausilta tuttu Mikko Parikka. Uusi kausi on kuvattu Kreetan saarella. 

(kuva: MTV)

Aaltonen on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi ja työskentelee parhaillaan IT-konsulttialalla. Vapaa-ajallaan hän nauttii urheilusta kuten padelin ja golfin pelaamisesta sekä läheistensä seurasta.

Aaltonen kertoo MTV:n tiedotteessa myös etsivänsä vanhan ajan romantiikkaa ja ajatonta rakkautta, joka voisi tulevaisuudessa johtaa myös esimerkiksi yhteisen perheen perustamiseen. Aaltonen kertoo toivovansa tulevalta kumppaniltaan erityisesti hyvää huumorintajua ja yhteneviä arvomaailmoja. Useiden parisuhteiden jälkeen hän toivoo löytävänsä nyt loppuelämän kumppanin. 

(kuva: MTV)

Toiviainen puolestaan työskentelee luovana yrittäjänä tapahtuma-alalla ja kuvailee itseään seikkailijaksi. Toiviainen nauttii myös muun muassa matkustelusta ja uusista elämyksistä. 

Toiviainen kertoo tiedotteessa, että ei ole koskaan aiemmin ollut rakastunut, mutta toivoisi saavansa vielä kokea sen. Toiviainen haluaisikin löytää jonkun niin erityisen, että haluaisi asettua aloilleen. 

Bachelor Suomen lisäksi alkaa Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelma, jossa ohjelmasta pudonneet naiset pääsevät kertomaan oman kokemuksensa matkasta sekä purkamaan monia tunteitaan. 

Bachelor Suomi alkaa tiistaina 7. helmikuuta MTV Katsomossa sekä MTV3-kanavalla ja Bachelor: Ruusun jälkeen samana päivänä MTV Katsomossa.

Lue myös: Kaksi Ensitreffit alttarilla 2.0 -paria tapaa ensimmäisen kerran: "En usko, että meistä voi tulla paria"

Lue myös: MTV: Mikko Parikka juontaa ikonista deittailuohjelmaa - "En ole ilkeä tai tiukka"

Kilpailut

Uusimmat