Kuva: AOP

Ville Valo kommentoi Bam Margeran tilaa - "Hän on muuttumassa hirviöksi"

11.01.2023 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Valo ja Margera ovat tunteneet toisensa jo vuosituhannen alusta alkaen.

Ville Valo, 46, tutustui HIM-yhtyeen kautta Jackass-ohjelman tähtiin, kuten Bam Margeraan, 43. Margera julistautui kovaksi HIM-faniksi ja toi yhtyettä esille Yhdysvalloissa sekä ohjasi jopa HIMin musiikkivideoita. 

Bam Margera on kärsinyt pitkään päihdeongelmista ja viime vuonna mies esimerkiksi väitti, että Ville Valo tutustutti hänet päiväkänneihin

NME-julkaisu kysyi tuoreessa haastattelussa Valolta, onko hän vielä yhteydessä Bam Margeraan.

- En ole kuullut hänestä hetkeen. Luulen, että viimeksi näin hänet vuonna 2017, kun HIM oli Yhdysvalloissa kiertueella. Olemme yrittäneet saada häneen yhteyttä, mutta en ole onnistunut siinä.

- Toivon, että hän voi paremmin, koska hän on mukava kaveri. Hän on herkkä ja erityinen hemmo. On surullista nähdä, että hän on muuttumassa hirviöksi. Tavallaan ymmärrän sitä, mutta sen täytyisi loppua. Tuo tie ei johda mihinkään.

Bam Margera. (kuva: AOP)

Valo vielä jatkaa sanomalla, että Margera on mukavasta perheestä lähtöisin. 

- Sekä hänen vanhempansa että hänen veljensä ovat ihania. Hänellä on paljon ihmisiä, jotka välittävät hänestä. Toivon tosiaan, että Bam pystyy pitämään taukoa nykyisistä aktiviteeteistaan. 

Ville Valon sooloyhtyeen VV:n Neon Noir -albumi julkaistaan 13. tammikuuta 2023.  Maailmankiertue alkaa samana päivänä Tavastialta. 

Lue myös: Ville Valo kommentoi Bam Margeran syytöksiä - "On turha siirtää vastuuta toiselle"

Lue myös: Ville Valo kertoo, että päihteidenkäyttö oli pakko lopettaa, jotta muusikkona saattoi jatkaa: "Täytyi tehdä päätös"

Lue myös: Ville Valoa ei kaduta, että Him-yhtyeen taival päättyi - "Olimme tehneet samaa juttua pitkään"

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat