Kuva: AOP / AOP

Me Naiset: Shirly Karvisen ja Sara Siepin ystävyys alkoi yhdestä yllättävästä kysymyksestä

15.01.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sieppi kertoo, että hänellä oli aluksi Karvisesta tietynlainen mielikuva, joka äkkiä osoittautukin aavistuksen virheelliseksi.

Radiojuontaja Shirly Karvinen, 30, ja somevaikuttaja Sara Sieppi, 31, ovat parhaat ystävykset. Seitsemän vuotta sitten ystävyyssuhde sai alkunsa erikoisen kysymyksen ansiosta, jonka Karvinen esitti Siepille kaksikon yhteisen ystävän syntymäpäiväjuhlissa. 

- Shirly kyseli, että missä täällä on sitä viiniä? Olin heti, että hei, milloin nähdään seuraavan kerran, Sara muistelee Me Naisten haastattelussa.

Kaksikkoa yhdistää ystävyyden lisäksi myös misseys, sillä Sieppi on Miss Suomi vuosimallia 2011 ja Karvinen taas sai Miss Suomi -kruunun itselleen vuonna 2016. Sieppi kertookin, että hänellä oli Karvisesta ensin tietynlainen mielikuva, joka ei lopulta pitänytkään täysin paikkaansa. 

- Shirly oli vaikuttanut julkisuuskuvansa perusteella kunnolliselta. Olin ajatellut, että ei se ainakaan juhli, vaan elää superterveellistä elämää. En tiedä, johtuiko mielikuva senaikaisesta fitnesspoikaystävästä, Sieppi sanoo. 

Siepin mukaan kuva Karvisesta "kunnollisena ihmisenä" pitää kyllä paikkaansa, mutta kertoo ystävänsä omaavan myös riehakkaamman puolen, josta hän sai ensimmäisen maistiaisen kyseisissä juhlissa. 

Kaksikko sanoo, että ystävyyssuhde syveni lopulta nopeammin kuin mikään muu kaverisuhde aiemmin ja syyksi he epäilevätkin silloista samanlaista elämäntilannettaan.  

- Sara on ollut ihmissuhdeasioissa yksi suurin tukijani. Ei ole itsestäänselvyys löytää ihmistä, joka saa heti kiinni siitä, mitä tarkoitat ja vielä ymmärtää sinua. Superläheiset ihmiseni ovat laskettavissa yhden käden sormilla, Sara on yksi heistä, Karvinen kertoo. 

Lue myös: Sara Sieppi latoi suorat sanat arvostelijoille: 'Jos tää on niin helppoa, niin tee sä ite perässä'

Lue myös: IS: Sara Sieppi vahvistaa seurustelevansa Huuhkaja-pelaajan kanssa

Lue myös: Sara Sieppi jätti muotoja korostavan kuvan ensin julkaisematta - jakoi sen nyt tärkeän muistutuksen kera

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat