Kuva: AOP / Tomi Natri

IS: Sara Sieppi vahvistaa seurustelevansa Huuhkaja-pelaajan kanssa

16.06.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Sara Sieppi vahvistaa Ilta-Sanomille seurustelevansa jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa.

Somevaikuttaja ja yrittäjä Sara Sieppi, 31, vahvistaa Ilta-Sanomille seurustelevansa Suomen miesten jalkapallomaajoukkueessa pelaavan Pyry Soirin, 27, kanssa. Nainen ei juuri suostunut kommentoimaan suhdetta lehdelle. Sieppi kuitenkin kertoi, että on pitänyt yhtä Soirin kanssa kaikessa hiljaisuudessa jo pidempään.

Sieppi vietti hiljattain lomaa Kreikan Mykonoksella. IS kertoo, että matkan aikana keskustelupalstoilla spekuloitiin, onko Huuhkajissa pelaava Soiri kenties naisen matkakumppani.

Pyry Soiri (kuva: AOP / Matti Raivio)

Pyry Soiri alkoi pelata Huuhkajissa vuonna 2017. Hän oli Huuhkajissa mukana myös vuonna 2021, kun joukkue pääsi historiallisesti mukaan miesten jalkapallon EM-kisoihin. Soiri on pelannut urallaan myös ulkomailla.

Sieppi on aiemmin seurustellut esimerkiksi viihdepersoona Roope Salmisen kanssa. Entinen Miss Suomi erosi Salmisesta vuonna 2018. Sieppi kertoi eron syistä blogikirjoituksessaan, jossa syytti Salmista muun muassa pettämisestä ja valehtelusta. Viime vuosina Sieppi on pysynyt vaitonaisena parisuhdeasioistaan julkisuudessa. Viime keväänä esitetyssä Iholla-sarjassa Sieppi kuitenkin puhui hieman eräästä tapailukumppanistaan. Ei ole tiedossa, oliko kyse juuri Pyry Soirista.

Lue myös: Sara Sieppi jätti muotoja korostavan kuvan ensin julkaisematta - jakoi sen nyt tärkeän muistutuksen kera

Lue myös: Me Naiset: Sara Sieppi avoimena kulutustottumuksistaan - "Saan nyt nauttia elämästä"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat