Kuva: AOP

Sara Sieppi latoi suorat sanat arvostelijoille: 'Jos tää on niin helppoa, niin tee sä ite perässä'

18.11.2022 15:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sieppi on monesti saanut lokaa niskaansa työnsä puolesta.

Somevaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 31, on ottanut Instagramissaan kantaa hyvien tulojensa tiimoilta. Sieppi on monesti kertonut saavansa negatiivista palautetta työstään somevaikuttajana, sillä monet eivät koe sitä "oikeaksi työksi".

Nyt hän on julkaissut Instagramissaan kuvan, jossa hän ottaa kantaa verotietojensa myötä saamaansa huomioon. Verotietojen mukaan Sieppi tienasi vuonna 2021 peräti 161 538 euroa ja hänen yrityksensä Semihima Oy:n tilikauden kokonaistulos oli viimevuotisen tilinpäätöksen mukaan jopa 374 000 euroa. Somevaikuttajan julkaiseman tekstin mukaan asia ei ole miellyttänyt kaikkia.

"Hetken hengittelin veropäivänä tulleita viestejä ja ajattelin, että enpä jaksa ottaa kantaa, mut sit taas samaan aikaan mietin, et miks mä hiljentyisin niin tärkeestä aiheesta. Jostain syystä todella monen on vieläkin vaikea hyväksyä sitä, että sen nätin naaman takana voi olla myös tyyppi, joka ymmärtää brändäystä ja markkinointia", Sieppi kirjoittaa julkaisun kuvateksissä.

Sieppi muistuttaa myös, etteivät esimerkiksi yhteistyönä tehdyt alusvaatekuvat tee hänestä vähempiarvoista.

"Se, että mun seuraajista suurin osa on esimerkiksi naisia ja teen välillä heille alusvaateyhteistöitä, ei tee musta tyhjäpäistä, tyrkkyä tai bimboa. Päinvastoin, se, että osaa kohdistaa sun kohderyhmän oikeanlaiseen markkinointiin on tärkeää tällä alalla", Sieppi selittää.

Sieppi kirjoittaa myös, ettei hyvin tienaavan naisen tulisi olla kirosana ja kertoo jatkavansa samaan malliin palautteesta huolimatta.

"Oon tosi monta kertaa sanonut ja sanon edelleen, et jos tää on niin helppoa ja vaivatonta, niin tee sä ite perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin. En ajatellut siis vieläkään ”pukea päälle kunnolla” tai ”mennä oikeisiin töihin”. Menestyvä nainen ei tulisi olla kirosana", Sieppi kirjoittaa.

Julkaisu on kerännyt useita kannustavia kommentteja myös muilta julkisuuden henkilöiltä.

"Jesssss! Just näin! Mä sanon aina samoin: eikun mee tekemään perässä, kun on kerran niin helppoo", kirjoittaa juontaja Vappu Pimiä.

"Word! Oot pro", sanoo fitnessvalmentaja Ilona Siekkinen.

"SARA! ASIAA", kirjoittaa juontaja Tuija Pehkonen.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: IS: Sara Sieppi vahvistaa seurustelevansa Huuhkaja-pelaajan kanssa¨

Lue myös: Sara Sieppi jätti muotoja korostavan kuvan ensin julkaisematta - jakoi sen nyt tärkeän muistutuksen kera

Lue myös: Me Naiset: Sara Sieppi avoimena kulutustottumuksistaan - "Saan nyt nauttia elämästä"

Kilpailut

Uusimmat