Kuva: AOP

Metallican James Hetfield varoittaa fanejaan - "Tämä ei ole käsissäni"

17.01.2023 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hetfield sanoo, että on ainoastaan läsnä Metallican nettisivuilla ja Metallican virallisissa sosiaalisissa medioissa. Omia tilejä hänellä ei ole.

Metallica-laulaja James Hetfield, 59, jakoi faneilleen tärkeän viestin Metallican Twitter-tilillä. 

Monet ihmiset ovat nimittäin esittäneet Hetfieldiä eri sosiaalisen median alustoilla ja tästä Hetfield haluaa varoittaa. 

"Internetissä ihmiset ovat ottaneet identiteettini, levittäneet misinformaatiota ja aiheuttaneet harmeja muille ihmisille. Tämä ei ole käsissäni, mutta te voitte valita, kenen kanssa olette yhteydessä. Olkaa varovaisia", Hetfield muun muassa kirjoittaa.

Hetfield sanoo, että on ainoastaan läsnä Metallican nettisivuilla ja Metallican virallisissa sosiaalisissa medioissa. Omia tilejä hänellä ei ole.

"Jos seuraat tai juttelet jonkun kanssa, joka esittää olevansa minä, se en ole minä. Toivon, että tämä auttaa niitä, joita on huijattu", Hetfield jatkaa. 

Näet Metallican koko julkaisun alta. Jos se ei näy, katso se täältä. 

Metallica esiintyy Suomessa Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7. kesäkuuta ja sunnuntaina 9. kesäkuuta 2024. Molempina keikkapäivinä on eri lämmittelijät.

M72-kiertueen keikoilla nähdään upea, stadionin keskelle sijoitettu pyöreä lava, joka tuo Metallican kuuluisan "Snake pitin" lavan keskiöön. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Metallica pääsi miljardiklubiin - hittikappaleella huima määrä kuuntelukertoja

Lue myös: Metallican Lars Ulrich kommentoi albumin julkaisua - "Emme puhuneet siitä mitään"

Lue myös: Metallican uutta kappaletta ylistetään fanien keskuudessa - "Parasta Metallicaa aikoihin"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat