Kuva: AOP

Courteney Cox ja Laura Dern ottivat samanlaiset tatuoinnit - taustalla pitkä perinne

20.01.2023 17:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijät ja heidän kolme lastaan päättivät hankkia samanlaiset tatuoinnit.

Näyttelijäystävykset Courteney Cox, 58, ja Laura Dern, 55, ovat ottaneet samanlaiset tatuoinnit. Frendit-tähti Coxin ja muun muassa Jurassic Park -elokuvia tähdittäneen Dernin käsivarsia koristavat tatuoinnit, joissa lukee teksti ”go long”, joka yhdistyy paperilennokkiin. Asiasta kertoo muun muassa Metro.

Cox on jakanut tatuoinnit paljastavan kuvan Instagram-tilillään. Näyttelijät eivät kuitenkaan ole ainoat, jotka kyseisen tatuoinnin ovat ottaneet. Myös Coxin tytär Coco Arquette, 18, sekä Dernin poika Ellery Harper, 21, ja tytär Jaya Harper, 18, ovat ottaneet vastaavat tatuoinnit eri kohtiin kehoissaan.

Cox ja Dern ovat hyviä ystäviä, ja kaksikko kokoontuu lapsineen aina yhteen jouluaattona. Coxin Instagram-kirjoituksen mukaan viime jouluna oli jo 16. kerta tätä perinnettä. Porukka on hitsautunut selvästi yhteen, ja tätä uudet tatuoinnit juhlistavat. Cox myös vitsailee tekstissään, että tatuointeja saattaa tulla lisää.

”Varokaa vain, meillä saattaa olla hihatatuoinnit vuoteen 2025 mennessä”, Cox kirjoittaa.

Päivityksen voi katsoa alta tai tästä linkistä. Tatuointikuva on kuvapäivityksessä toisena, ja siihen pääsee siirtymään kuvassa olevan nuolen kautta.

Tatuoinnit on tehnyt tatuointitaiteilija Scott Campbell.

Kuva on saanut ihastuneen vastaanoton, ja muun muassa näyttelijät Reese Witherspoon ja Michelle Pfeiffer ovat kommentoineet kuvaa innostuneina.

Lue myös: Courteney Cox yllätti Frendit-sarjan fanit hauskalla tavalla - tunteet nousivat pintaan

Lue myös: Courteney Cox rikkoi karmivan ennätyksen - arvaatko mistä on kyse?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat