Kuva: Discovery+ / Emilia Anundi

Iholla: Tuure Boelius avautuu rankasta erostaan - "Parisuhteeni loppui tosi rumasti"

26.01.2023 16:15 - Iiro Myllymäki

Tuure Boelius herkistyy Iholla-sarjassa kertoessaan vaikeista ajoistaan.

Discovery+:ssa esitettävän Iholla-sarjan uudessa jaksossa artisti Tuure Boelius, 22, herkistyy kertoessaan vaikeista ajoistaan. Boelius kertoo viime kesänä kuvatussa materiaalissa olevansa innoissaan tulevista työkuvioista ja olevansa onnellinen. Taustalla ovat kuitenkin alkuvuoden raskaat ajat.

- Minulla on ollut yksityiselämässä tosi vaikea vuosi, varsinkin talvi, kevät ja vielä alkukesäkin. Minulla oli tosi paha olla, Boelius sanoo kameralle.

Hankalia tuntemuksia aiheutti muun muassa parisuhteen loppuminen vaikeissa merkeissä.

- Parisuhteeni loppui tosi rumasti. Olin tosi loukkaantunut, ja olen ollut surullinen. Minulla on ollut kauhea ikävä, Boelius kertoo.

Tätä taustaa vasten mies kokee ansaitsevansa nyt onnen, joka uudessa elämäntilanteessa vallitsee. Kyseisen Iholla-materiaalin kuvaamisen aikoihin Boelius on kuvannut Masked Singer Suomi -ohjelman ja valmistautuu pian tapahtuvaan uuden musiikin julkaisemiseen.

- On vähän sellainen ”minä selvisin” -olo. Minusta tuntuu todella voimaannuttavalta, että en enää itke kenenkään perään tai että en ole enää surullinen toisen takia.

Edellisellä Iholla-kaudella nähtiin, miten Boelius alkoi seurustella ”landepojaksi” kutsumansa, itseään nuoremman miehen kanssa. Boeliuksen tuolloinen poikaystävä ei esiintynyt sarjassa nimellään tai kasvoillaan, eikä häntä ole nähty myöskään Boeliuksen sosiaalisen median päivityksissä. Kyseistä kautta kuvattiin kesällä 2021. Boelius ei uusissa Iholla-jaksoissa tarkenna, oliko erossa kyse tästä samasta henkilöstä.

Iholla-sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa torstaisin Discovery+-palvelussa, ja samat jaksot nähdään myöhemmin torstaina TV5-kanavalla kello 20.

Lue myös: Yle: Tuure Boelius havahtui glitter-asussaan juuri ennen Pride-keikkaansa - tästä alkoi muodonmuutos

Lue myös: Iholla-sarja jatkuu tammikuussa - mukana neljä julkisuudesta tuttua henkilöä

Kilpailut

Uusimmat