Popkorni- ja limsarahat valmiiksi: Oletko tänään Pihalla vai Ilmiantaja?

23.10.2009 15:06 - Eeva Rajala

Elokuvateattereihin saapui tänään neljä uutta elokuvaa. Popkorni-rahat siis lompakkoon ja menoksi, sillä nyt on kotimaista komediaa, jenkkitrilleriä ja kunnon draamaa luvassa.

Pihalla-elokuva kertoo Laurasta, saksalaisesta perheenäidistä, joka muuttaa Suomeen miehensä työn perässä. Aviomies on koko ajan työmatkoilla ja ihmisiin on mahdotonta tutustua. Marraskuisesta Tampereesta ei näytetä parhaita puolia.

Laura tutustuu Teroon, musiikkituokioita lapsille pitävää muusikkoon. Mitä pidemmälle suhde Teron kanssa etenee, sitä paremmin Laura alkaa viihtyä uudessa kotikaupungissaan. Mutta sitten tulee tuttu kysymys: mitä sitten tapahtuukaan? Katso Pihalla-elokuvan traileri tästä!

Trilleri Ilmiantaja! perustuu tositapahtumiin ja tihkuu mustaa komiikkaa. Päähenkilö Mark Whitacre on biokemisti, joka on löytänyt paikkansa bisnesmaailmasta.

Mies pitää itseään jonkinlaisena moraalinvartijana ja kielii yhtiönsä laittomista hinnoittelusopimuksista. Whitacresta tulee FBI:n tiedottaja, mutta asiat eivät koskaan mene elokuvissa suunnitelmien mukaan. Katso Matt Damonin tähdittämän elokuvan traileri tästä!

Woody Allenin uusin elokuva Whatever Works vie katsojan New Yorkiin. Elokuva kertoo kahdesta eri maailmasta tulevasta ihmisestä, jotka kohtaavat ja rakastuvat.

Intellektuelli ja peruskriittinen Boris Yellnikoff tapaa kotoaan karanneen nuoren ja naiivin Melodie St. Ann Celestinen. Mies vastentahtoisesta majoittaa naisen asuntoonsa muutamaksi kohtalokkaaksi yöksi. Katso elokuvan traileri tästä!

Toimintajännäri The Final Destination 3D kertoo Nickistä ja Lorista, jotka ovat ystäviensä kanssa katsomassa nopeusajokisaa. Nick kokee eriskummallisen ennenäyn: hän aavistaa, että radalla tapahtuu kohta tuhoisa onnettomuus.

Nick pakottaa vastustelevat ystävänsä ulos radalta viime hetkellä ja pelastaa heidät varmalta kuolemalta. Mutta kuolema ei pidä siitä, että sen suunnitelmiin puututaan. Katso elokuvan traileri tästä! (Youtube)

Kilpailut

Uusimmat