Kuva: AOP

Madonnan kasvot herättivät huomion Grammy-gaalassa - nyt nainen kommentoi kipakkaan sävyyn

08.02.2023 13:15 - Iiro Myllymäki

Madonnan muuttuneesta ulkonäöstä on kohistu somessa, ja nyt tähti itse vastaa kommentteihin.

Popin kuningatar Madonna, 64, asteli lavalle Grammy-gaalassa sunnuntai-illan Grammy-gaalassa. Nainen esitteli lähetyksessä Sam Smithin ja Kim Petrasin ennen heidän esiintymistään. Monet kiinnittivät kuitenkin huomionsa naisen sanojen sijasta hänen ulkonäköönsä. Etenkin poptähden kasvot ovat nostattaneet kiivasta kommentointia, ja monet ovat ihmetelleet, etteivät enää tunnista laulajaa.

Nyt Madonna on vastannut saamiinsa kommentteihin Instagram-päivityksessä. Hänen mukaansa kasvot näyttävät erikoisilta kuvaajan takia.

”Sen sijaan, että ihmiset olisivat keskittyneet puheeseeni, jossa kiiteltiin Samin ja Kimin kaltaisia pelottomia artisteja, monet ihmiset keskittyivät puhumaan vain minusta otetuista lähikuvista. Valokuvaaja on ottanut ne pitkällä objektiivilla, joka vääristäisi kenen tahansa kasvot”, Madonna kirjoittaa.

Madonna piti lyhyen puheen Grammy-gaalassa. (kuva: AOP)

Madonnan mielestä kohu hänen ulkonäöstään on osoitus yhteiskunnassa vallitsevasta ikärasismista ja naisvihasta.

”En ole koskaan pyytänyt anteeksi taiteellisia valintojani tai sitä, miltä näytän ja miten pukeudun, enkä aio aloittaa nyt. Media on ryöpyttänyt minua urani alusta alkaen, mutta ymmärrän, että tämä on pelkkä testi. Olen mielelläni edelläkävijä, jotta kaikilla naisilla on jälkeeni helpompaa tulevina vuosina”, Madonna kirjoittaa päivityksessään.

Julkaisun päätteeksi poptähti vielä lupaa, että aikoo jatkossakin rikkoa rajoja ja nauttia elämästään. Päivityksen videossa nainen nähdään hassuttelemassa Grammy-gaalailtana muun muassa Sam Smithin ja Cardi B:n kanssa. Päivityksen voi katsoa alta, ja jos se ei näy alla, sen näkee myös tästä linkistä.

Madonna lähtee tänä vuonna maailmankiertueelle. Tähti esittää Celebration-kiertueella isoimpia hittejään. Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa kiertävä kiertue ei saavu Suomeen, mutta Pohjoismaista nainen esiintyy Ruotsissa ja Tanskassa lokakuussa.

Lue myös: Nyt myös Madonna osallistui Wednesday-tanssitrendiin somessa - fanit ilahtuivat ääniraidasta

Lue myös: Madonnan elämäkertaelokuva laitettiin hyllylle - poptähden oli tarkoitus ohjata leffa itse

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat