Kuva: Emmi Moilanen

Evelina leikkasi siilitukan ja käyttää nyt peruukkeja - laulaja kommentoi päätöstään

09.02.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Evelina on käyttänyt peruukkeja uuden hiustyylinsä jälkeen ja tämä on herättänyt fanien keskuudessa paljon kysymyksiä. Nyt laulaja kertoo tarkemmin päätöksestään

Artisti Evelina, 27, yllätti faninsa viime syksynä ajamalla hiuksensa pois. 

"Muistan, et oon aikalailla aina halunnu päästä leikkaamaan hiukset näin, mutta viimisen vuosikymmenen ajan oon tienny et täysin varmasti teen tän vielä joskus", Evelina perusteli päätöstään. 

Evelina on käyttänyt peruukkeja uuden hiustyylinsä jälkeen ja tämä on herättänyt fanien keskuudessa paljon kysymyksiä. Nyt laulaja kertoo tarkemmin päätöksestään. 

"Mömmömmöö miksi leikkasit hiukset jos käytät sitten peruukkia? Nooh, muun muassa just siks et voin helpommin käyttää peruukkeja näin! On tosi eri fiilis heittää reuhka päähän ja olla valmis ku letittää oma fleda alle, pistää tiukka peruukkisukka, liimailla ja geeleillä ja litistää kaikki päätä pitkin kun myöhemmin joudun viel yleensä maksaa kalliin hinnan tost kombosta migreenillä", Evelina kirjoittaa.

Evelina sanoo, että hänelle on tärkeää pystyä valitsemaan asuun sopivat hiukset ja samalla laajentaa itseilmaisua. 

"Oon oppinuki näkee omat hiukset enemmän asusteena – kun niit ei hirveesti oo, se pakottaa hyvässä ja pahassa tarkastelee suhdetta omaan kehoon. it’s been a wild ride ja mitä enemmän sisäistän ettei mun arvo oo mun ulkonäkö (tai mun älykkyys tai mun saavutukset tai mun reippaus, lista jatkuuu vain) sitä paremmin oon voinu ja sitä onnellisempi oon ollu itsessäni", Evelina sanoo. 

Näet Evelinan koko julkaisun alta tai tästä. 

Evelina on yksi suosituimmista naisartisteista Suomessa. Hänen levyjään on myyty kymmeniä tuhansia kappaleita sekä hänen kappaleitaan on striimattu kymmeniä miljoonia kertoja.

Lue myös: Evelina räväytti leikkaamalla siilitukan - paljastaa nyt uuden lookin hyvät ja huonot puolet

Lue myös: Evelina leikkasi itselleen siilitukan - katso kuva räväkästä uudesta tyylistä!

Kilpailut

Uusimmat