Kuva: Kaiho Republic

Kotimainen uutuuskomedia kurvasi heti elokuvateattereiden katsotuimmaksi: "Hönöilyä tarvitaan"

13.02.2023 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Pääosia esittävät Anna-Maija Tuokko, Armi Toivanen, Ria Kataja ja Matleena Kuusniemi.

Menneenä viikonloppuna ensi-iltansa saanut Skimbagirls eli kreisikomedia ystäväporukan laskettelureissusta ja yhden kaveruksen viidensistä häistä nousi heti tämän hetken katsotuimmaksi elokuvaksi elokuvateattereissa.

Ensi-iltaviikonloppunsa aikana elokuva keräsi katsomoihin peräti 12 372 ihmistä, jonka ohjaaja Marja Pyykkö kuvailee olevan erinomainen saavutus.

”Upea tulos Skimboilta! Ensimmäinen viikonloppu on aina tärkeä ja tekijänä tuloksia odottaa jännittyneenä ja nämä luvut kertovat voimakkaasta kiinnostuksesta elokuvaa kohtaan. Olemme vakaasti uskoneet Skimbagirlsien tulevan tarpeeseen. Iloa ja vapaata hönöilyä tarvitaan", Pyykkö kuvailee tiedotteessa.

Elokuvassa vietetään Anna-Maija Tuokon esittämän Emman viidensiä häitä. (kuva: Kaiho Republic)

Pyykkö myös uskoo, että koronapandemian jälkeen katsojat ovat pikkuhiljaa löytämässä tiensä takaisin elokuvateattereihin.

"Upeaa on myös, että kaksi ekaa paikkaa katsotuimpien listalla on kotimaisilla elokuvilla. Ehkä katsojat ovat vaan odottaneet tätä oikeaa hetkeä löytääkseen takaisin elokuvateattereihin. Onnellisempaa ohjaajaa saa etsiä”, Pyykkö jatkaa.

Elokuvan päärooleissa nähdään Anna-Maija Tuokko, Armi Toivanen, Matleena Kuusniemi ja Ria Kataja. Alta tai Podplaysta voit kuunnella Tuokon haastattelun, jossa hän kertoo muun muassa, minkälaista kreisikomediaa oli tehdä. 

Lue myös: Arvostelu: Uutuuskomedia Skimbagirls on kuin Luokkakokous ilman naisvihaa

Lue myös: Anna-Maija Tuokko tunnistetaan nykyään kadulla - yhdestä syystä julkisuus ei kuitenkaan ahdista häntä

Lue myös: Armi Toivanen tekee nykyään näyttelemisen ohella opetustyötä: "Pienessä maassa ei ole paljoa töitä"

Kilpailut

Uusimmat