Kuva: AOP

Asap Rockyn reaktiot Rihannan Super Bowl -esityksessä ihastuttavat - kannusti innoissaan kumppaniaan

15.02.2023 15:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Rihanna odottaa tällä hetkellä pariskunnan toista lasta.

Supertähti Rihanna, 34, teki odotetun paluun esiintymislavoille Super Bowl -ottelun väliaikashow’ssa ja paljasti samalla koko maailmalle odottavansa jälleen lasta. Tuleva lapsi on Rihannan ja hänen kumppaninsa räppäri Asap Rockyn, 34, toinen.

Rocky bongattiinkin yleisöstä Rihannan esiintyessä. Videolta voi nähdä, miten räppärin kasvoilta loistaa iloinen hymy, kun hän kuvaa esiintyvää kumppaniaan. Räppäri notkuu samalla tyytyväisenä musiikin tahdissa, eikä hän saa katsettaan irti esityksestä. Kun Rihannan show tulee päätökseensä, Rockyn hymy sen kuin levenee ja hän antaa raikuvat suosionosoitukset rakkaalleen. Räppäristä näkee selvästi, että hän on todella ylpeä lastensa äidistä.

Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rihanna on kertonut, että biisivalintojen tekeminen esitystä varten ei ollut helppoa. Settilista ehtikin vaihtua ennen h-hetkeä yhteensä 39 kertaa. 

- Osa kappaleista on pitänyt jättää pois sen takia ja se tulee olemaan ihan okei. Teimme aika hyvää työtä biisivalintojen kaventamisessa, supertähti on kertonut odotetusta esiintymisestään.

Lue myös: Rihannan Super Bowl -esityksen yksityiskohta sai fanit nauramaan - "Ikonista"

Lue myös: Rihannan settilista Super Bowlin väliajalle vaihtui uskomattoman monta kertaa - "Pienikin muutos on tärkeä"

Lue myös: Tässä on Golden Globe -gaalan parhaiten pukeutunut pariskunta

Lähde: Harpers Bazaar

Kilpailut

Uusimmat