Kuva: AOP

Rebel Wilson sai nettivihat päälleen mentyään juhlimaan pian lapsen syntymän jälkeen - perustelee nyt päätöstään

14.02.2023 22:15 - Iiro Myllymäki

Rebel Wilsonin mielestä äitejä ja isiä kohdellaan epätasa-arvoisesti.

Voit myös kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Näyttelijä Rebel Wilson, 42, sai esikoislapsensa marraskuussa sijaissynnyttäjän kautta. Ei mennyt kauaakaan ennen kuin Wilson joutui nettivihan kynsiin ja hänen äitinä tekemiään valintoja epäiltiin. Wilson meni naisystävänsä Ramona Agruman, 39, kanssa juhlimaan vähän yli viikko Royce Lillian -lapsen syntymän jälkeen Leonardo DiCaprion ja Paris Hiltonin järjestämiin tilaisuuksiin. Jotkut nettikommentoijat olivat sitä mieltä, että tämä oli liian aikaisin lapsen syntymän jälkeen.

Nyt Wilson on vastannut kriitikoilleen. Hänen mielestään äidit joutuvat epäreilun arvioinnin kohteeksi samalla, kun isät saavat vapaammin tehdä mitä haluavat.

- Kritiikki hämmästytti minua, koska ei Chris Hemsworthilta kysytä ”missä lapsesi ovat”, kun hän menee salille. Miksi he tekevät sen sitten jokaiselle naiselle? Wilson ihmettelee Life Uncut -podcastissa Metro-julkaisun mukaan.

Wilson lisää, ettei ensin ollut varma, haluaako lähteä juhlimaan niin pian lapsen syntymän jälkeen. Hän kertoo, että hänen lapsenvahtinsa kuitenkin rohkaisi pariskuntaa lähtemään ja vakuutti, ettei siinä ole ongelmaa. Nainen myös huomauttaa, että juhlissa oli kyse myös työstä.

- Siellä puhuttiin ohjaajille ja muille näyttelijöille, joiden kanssa voi olla hyödyllistä tehdä yhteistyötä. Siinä on vähän työtä ja vähän hauskanpitoa, ja olimme käytännössä katsoen kotona keskiyöhön mennessä, Wilson kertoo.

Wilsonin mielestä naisten tulisi tukea toisten äitien valintoja eikä kritisoida muiden tapaa yhdistää työ- ja perhe-elämä.

- Vain koska tulee äidiksi, ei tarkoita, että menettää oman identiteettinsä. Se ei tarkoita, ettei voisi mennä ulos ystävien kanssa tai ettei voisi mennä lomalle. Se ei tarkoita, ettei voisi olla omaa uraa, Wilson lisää.

Rebel Wilson on australialainen näyttelijä ja koomikko, joka tunnetaan muun muassa Morsiusneidot-elokuvasta. Wilson julkisti suhteensa Agruman kanssa kesällä 2022 ja tuli samalla kaapista ulos.

Lue myös: Rebel Wilson on saanut ensimmäisen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla - jakoi kuvan pienokaisesta

Lue myös: Rebel Wilson seurasi tennisturnausta puolisonsa kanssa - kannusti uransa päättävää Serena Williamsia

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat