Kuva: AOP

Paris Hilton kertoo, mikä johti vuodetun seksivideon kuvaamiseen - "Vihasin ajatustakin seksistä"

06.03.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

Paris Hiltonin mukaan hänen silloinen miesystävänsä painosti häntä kuvaamaan intiimin videon.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta tästä linkistä.

Paris Hilton, 42, kertoo pian julkaistavassa omaelämäkerrassaan julkisuuteen vuotaneen seksivideonsa taustoista. The Times -lehti on julkaissut ennakkoon kirjasta katkelman, jossa Hilton kirjoittaa aiheesta.

Hiltonin entinen miesystävä, yrittäjä ja pokerinpelaaja Rick Salomon, 54, julkaisi kaksikon yksityiseksi tarkoitetun seksivideon vuonna 2004 sen jälkeen, kun Hilton oli noussut maailmanmaineeseen Leidit landella -tosi-tv-sarjasta. Hilton kertoo elämäkertakirjassaan, että Salomon painosti häntä kuvaamaan videon, vaikka hän koki ajatuksen epämukavana. Hilton ei mainitse suoraan Salomonin nimeä katkelmassa. Video kuvattiin vuonna 2001.

Hilton kirjoittaa elämäkertakirjassa olleensa videon kuvaamisen iltana juhlimassa. Hän kertoo olleensa ”hiprakassa ja väsynyt”, kun hänen miesystävänsä alkoi maanitella häntä kuvaamaan seksivideon. Hiltonin mukaan Salomon uskotteli, että kukaan ei tulisi koskaan näkemään sitä.  

”Sitten hän sanoi minulle, että jos minä en tekisi sitä, hän voisi helposti löytää jonkun, joka sen tekisi. Se oli pahinta, mitä saatoin ajatella – että tämä aikuinen mies jättäisi minut, koska olin pelkkä typerä kakara, joka ei osannut pelata aikuisten pelejä”, Hilton kirjoittaa Independentin mukaan.

Hilton on aiemmin kertonut ajatelleensa pitkään olleensa aseksuaali ja että kaikki seksuaaliset asiat tuottivat hänelle epävarmuuksia. Hilton kertoo aiheesta myös elämäkerrasta nyt julkaistussa pätkässä.

”Vihasin ajatustakin seksistä. Välttelin seksiä niin kauan kunnes sitä oli mahdotonta välttää”, Hilton kirjoittaa.

Lopulta Hilton suostui Salomonin taivutteluun ja pari kuvasi videon. Hilton kertoo, että pystyäkseen tähän hän joi ensin alkoholia ja käytti huumausaine metakvalonia.

”Tiesin, mitä hän halusi ja toimin sen mukaan. Minun piti todistella itseäni hänelle ja itselleni, joten vedin pääni täyteen ja tein sen”, Hilton muistelee tilannetta.

Hän kertoo saaneensa vuosia myöhemmin puhelun, jossa kerrottiin, että pätkä seksivideosta kiertää netissä ja huhutaan, että koko video vuodettaisiin myös. Tämän tiedon myötä Hilton soitti Salomonille puhelun hädissään.

”Soitin entiselle poikaystävälleni ja anoin, ettei hän tekisi sitä. Hän kuulosti etäiseltä ja viileältä. Hän sanoi, että on jo liian myöhäistä ja että video on jo julkaistu. Hän sanoi, että hänellä on kaikki oikeus myydä jotakin, mikä kuuluu hänelle ja millä on paljon rahallista arvoa”, Hilton kirjoittaa.

Hilton kertoo kokeneensa puhelun jälkeen häpeää ja suoranaista kauhua. Kun video oli julkaistu, Hilton julkaisi tiedotteen, jossa hän sanoi, ettei hyväksy videon levittämistä. Salomon haastoi Hiltonin oikeuteen kunnianloukkauksesta tämän lausuntojen takia. Tämän myötä Hilton puolestaan haastoi Salomonin oikeuteen. Lopulta asia soviteltiin oikeuden ulkopuolella.

Hilton on aiemmin puhunut, että videon julkaisu on traumatisoinut hänet ja asia satuttaa häntä koko hänen loppuelämänsä ajan.

- Kun se tapahtui, ihmiset olivat niin ilkeitä minulle. Oli sydäntä särkevää, miten minulle puhuttiin talk show -ohjelmissa ja mediassa ja miten asiat menivät perheeni kanssa, Hilton on sanonut Vanity Fairin haastattelussa vuonna 2021.

Lue myös: Paris Hilton luuli olevansa aseksuaali - "Kaikki seksuaalinen pelotti minua"

Lue myös: Paris Hilton jakoi ensimmäisiä kuvia lapsestaan - "Koko maailmamme"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat