Kuva: AOP / Pasi Murto

Pinja Sanaksenaho kertoo dokumentissa olleensa "pedofiilien lempparikohde" - "Kerran joku kommentoi mun videoon seksinovellin"

09.03.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sanaksenaho kertoo, että hänen kehoaan on arvosteltu todella paljon etenkin nuorena.

Tubettaja ja somevaikuttaja Pinkku Pinsku, eli Pinja Sanaksenaho, 20, avautuu Yle Areenan Suomitube-sarjassa tubettamisen huonoista puolista. Sarjassa eri tubettajat pääsevät ääneen esimerkiksi työuupumuksen, haasteiden ja kiusaamisen tiimoilta. Sanaksenaho itse aloitti tubettamisen hyvin nuorena, jo 11-vuotiaana. 

Sanaksenaho kertoo, että hänen kehoaan on vuosien varrella arvosteltu paljon. Arvostelua tapahtui jopa enemmän nuorena kuin nyt vanhempana, mikä tuntuu todella kummalliselta.  

- Mun murrosiän vaiheita kommentoitiin tosi paljon sosiaalisessa mediassa, tubettaja aloittaa. 

- Mä olin pedofiilien lempparikohde kaikilla keskustelupalstoilla. Siellä jaettiin jotain videoklippejä musta, jos mä kuvasin vaikka jotain YouTube-videota ja siellä näkyi mun koko kroppa. Kerran joku kommentoi mun YouTube-videoon seksinovellin minusta ja hänestä, kun olin 13-14-vuotias. 

Kyseenalaiset tilanteet saivat tubettajan miettimään, voiko hän enää jatkaa rakastamaansa harrastusta ja työtä samalla tavalla? 

- Oli niin ristiriitaisissa fiiliksissä, kun halusi kuitenkin jatkaa tubettamista ja tehdä sitä samalla lailla, mutta sitten kuitenkin mietti näitä, että jos mulla on nyt toppi päällä, niin ottaako joku sen ja käyttää sitä johonkin omaan juttuunsa, Sanaksenaho muistelee. 

Sanaksenaho pätti kuitenkin jatkaa tubettamista ja hän tekee edelleen videoita samalle kanavalleen. 

- Olen siitä selvinnyt, eikä mitään sen pahempaa ole tapahtunut kuitenkaan. 

Lue myös: Pippa Laukka äimistyy tubettaja Pinja Sanaksenahon ruokarytmistä: "Karkki ei ole ateria"

Lue myös: Ville Valo elämänsä synkimmistä hetkistä - "Join liikaa ja parisuhteessa meni huonosti"

Lähde: Yle Areena

Kilpailut

Uusimmat