Kuva: AOP / Tomi Natri

Sara Sieppi vastaa pikamuotisyytöksiin Iholla-ohjelmassa: "Tuli aika paljon negatiivista kommenttia"

10.03.2023 13:15 - Iiro Myllymäki

Sara Sieppi kertoo, että pikamuotiyritykset maksavat hänelle hyvin somen kaupallisista yhteistöistä.

Artikkeli sisältää paljastuksia uudesta Iholla-jaksosta.

Somevaikuttaja ja entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 31, kommentoi uudessa Iholla-jaksossa saamiaan syytöksiä pikamuodin tukemisesta. Jakso on julkaistu maksullisessa Discovery+:ssa.

Sieppi lähtee jaksossa omatoimiselle lomamatkalle ulkomaille. Hänestä on julkaistu Iltalehteen artikkeli, johon häntä on haastateltu sosiaalisen median yrittäjän työstä. Artikkelissa käsitellään muun muassa hänen taloudellista menestystään somevaikuttajana, mutta lisäksi nainen kommentoi pikamuotiyritysten kanssa tekemiään someyhteistöitä. Tästä on noussut keskustelua sosiaalisessa mediassa.

- Tuosta tuli aika paljon negatiivista kommenttia, koska teen paljon pikamuotiyritysten kanssa yhteistöitä. Fakta on se, että ne maksavat todella hyvin ja fakta on se, että ihmiset tilaavat niitä tosi paljon, Sieppi sanoo kameralle.

Sieppi peräänkuuluttaa kuluttajan vastuuta niiltä, jotka tilaavat pikamuotiyritysten vaatteita hänen sosiaalisen median alekoodiensa kautta.

- Tuolla keskustelupalstoilla haukutaan repliikkiäni, mutta sitten huomenna menet tilaamaan alekoodillani vaatteen itsellesi. Koen, että siinä on tietynlainen ristiriita, Sieppi sanoo.

Sara Sieppi on aiemmin kommentoinut samaan tyyliin kaupallisia yhteistöitään pikamuotifirmojen kanssa Trendi-lehden haastattelussa. Hänen mielestään kritiikki on tekopyhää.

- Alekoodejani käytetään todella paljon, eli joku sitä pikamuotia ostaa. En siis koe, että olisin se ainoa väärintekijä – enkä suhtaudu muotiin kertakäyttötavarana, Sieppi sanoi Trendin kesäkuun 2022 numerossa.

Hän kertoi Trendissä käyttävänsä samoja vaatteita pitkään ja antavansa niitä myös eteenpäin ystävilleen.

Iholla-sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa torstaisin maksullisessa Discovery+-palvelussa, ja samat jaksot nähdään seuraavana torstaina TV5-kanavalla.

Lue myös: Iholla: Paparazzi yllätti Sara Siepin ikävän osuvalla hetkellä - "Se on sairasta"

Lue myös: Iholla: Sara Sieppi ylistää poikaystäväänsä Pyry Soiria - yllättävä ele sulatti sydämen

Lähde: Trendi

Kilpailut

Uusimmat