Kuva: AOP / Tomi Natri

Iholla: Sara Sieppi ylistää poikaystäväänsä Pyry Soiria - yllättävä ele sulatti sydämen

28.01.2023 08:15 - Iiro Myllymäki

Sara Sieppi kehuu Iholla-sarjassa poikaystävänsä huomaavaisuutta.

Somevaikuttaja Sara Sieppi, 31, on yksi meneillään olevan Iholla-kauden tähdistä. Discovery+:ssa esitettävissä uusissa jaksoissa nainen puhuu kauniisti poikaystävästään. Sieppi seurustelee jalkapalloilija Pyry Soirin, 28, kanssa.

Kauden seitsemännessä jaksossa Sieppi viettää sunnuntaita osittain töiden merkeissä.

- Toki tällaiset sunnuntait olisi ihana jakaa miehen kanssa, mutta hän tekee sellaista työtä, että hän on aika pitkälti kiinni, Sieppi sanoo.

Nainen kertoo arvostavansa rakkaansa omistautumista lajilleen ja itsensä kehittämiselle. Soiri pelaa Suomen miesten jalkapallomaajoukkueessa.

- Olen erittäin ylpeä siitä, miten keskittynyt ja fokusoitunut hän on siihen, mitä hän tekee. Tuntuu, että saan itsekin motivaatiota siitä, kun näkee, että toinen laittaa kaikkensa siihen, mistä hän nauttii eniten, Sieppi pohtii.

Pyry Soiri (kuva: AOP / Matti Raivio)

Seuraavassa jaksossa Sieppi esittelee rakkaaltaan saamaansa yllätystä. Soiri on tuonut hänelle kauniita oransseja ruusuja kotiin.

- Hän tykkää tällaisista värikkäistä, Sieppi sanoo.

Nainen on ilahtunut poikaystävänsä yllätyksestä.

- Kuinka hyvä fiilis tulee tällaisista kukista. Että joku toinen miettii sinua sen verran, että haluaa ostaa tällaisia. En kestä.

Sieppi esittelee kameralle myös Soirin hänelle tuomia viinirypäleitä, jotka ovat hänen lemppareitaan.

- Miten joku ihminen miettii, että ”käyn kaupassa ostamassa hänelle kaikkia kivoja juttuja ja tuon kukkia”? Se on tosi harvinaista, niin on ihanaa, että on tuollainen tyyppi, joka muistaa tuollaiset jutut, Sieppi sanoo silminnähden tyytyväisenä.

Soiri on jo nähty pikaisesti Iholla-kaudella. Aiemmassa jaksossa mies ilmeili kameralle vitsikkäästi samalla, kun Sieppi paistoi lettuja.

Sieppi vahvisti seurustelusuhteen viime kesänä.

Iholla-sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa Discovery+:ssa torstaisin. Kyseiset jaksot nähdään seuravaana torstaina TV5:llä.

Lue myös: IS: Sara Sieppi vahvistaa seurustelevansa Huuhkaja-pelaajan kanssa

Lue myös: Me Naiset: Shirly Karvisen ja Sara Siepin ystävyys alkoi yhdestä yllättävästä kysymyksestä

Kilpailut

Uusimmat