Kuva: AOP / Tomi Natri

Iholla: Paparazzi yllätti Sara Siepin ikävän osuvalla hetkellä - "Se on sairasta"

23.02.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Sara Sieppi puhuu avoimesti julkisuuden varjopuolista tuoreessa Iholla-jaksossa.

Artikkeli sisältää paljastuksia uudesta Iholla-jaksosta.

Somevaikuttaja ja entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 31, puhuu tuoreessa Iholla-jaksossa suhteestaan julkisuuteen ja eräästä tilanteesta, jossa paparazzi yllätti hänet. Sieppi puhuu Discovery+:ssa julkaistussa jaksossa tunteikkaasti siitä, miten oli käynyt pitkästä aikaa terapiassa ja erään lehden paparazzi oli kuvannut häntä matkalla sinne.

- Eräs roskalehti oli tehnyt jutun minusta, kun menen sinne terapiaan. Juuri kävimme terapiassa läpi, miten kamppailen työminän, someminän ja Sara-minän välillä. Kun tulen kotiin, näen, että paparazzi on seurannut minua ja tehnyt siitä jutun. Jutun aihe ei ole yhtään mikään. Aihe on, että otetaan hirveimmät kuvat ikinä ja julkaistaan ne lehteen, eli pelkästään kiusaamista, Sieppi sanoo viime syksynä kuvatussa materiaalissa.

Julkisuuden varjopuolista puhuminen nostaa Siepillä tunteet pintaan. Hänen mielestään on suorastaan absurdia, että hän on juuri puhunut terapiassa avoimesti julkisuudesta ja samalla häntä on juuri salakuvattu lehden palstoille.

- On absurdia, että olen mennyt sinne terapiaan pitkästä aikaa ja puhunut siitä, kuinka julkisuus on tällä hetkellä minulle aika kaksiteräinen miekka. En oikein tiedä, mitä ajattelen siitä ja se on ahdistanut minua pitkään. Myöhemmin näen, että joku ihminen on seurannut minua ja kuvannut kaiken, mitä siinä matkalla on tapahtunut. Se on sairasta, Sieppi sanoo.

Aiheesta puhuminen saa Siepin kyyneliin.

- Tuo oli liikaa tähän päivään.

Aiemmin jaksossa Sieppi kertoi, miten hyvä olo hänelle tuli terapiakäynnin jälkeen. Hän kertoi käyneensä aiemmin terapiassa viitisen vuotta sitten, mutta paljon on muuttunut hänen elämässään tämän jälkeen.

- Nyt elämä on niin erilaista kuin silloin. Miettii, että kaikkihan on tosi hyvin ja kivasti, mutta samaan aikaan on paljon omia mörköjä entisestä elämästä ja tapahtumia, joita on käynyt omassa päässä läpi ja yrittänyt selviytyä niistä yksin, Sieppi toteaa kameralle.

Iholla-sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa torstaisin maksullisessa Discovery+-palvelussa, ja samat jaksot nähdään seuraavana torstaina TV5-kanavalla.

Lue myös: Iholla: Sara Sieppi ylistää poikaystäväänsä Pyry Soiria - yllättävä ele sulatti sydämen

Lue myös: Iholla: Elina Gustafssonin sydäntäsärkevä hetki kouluvierailulla - kysymys lesboudesta hätkähdytti

Kilpailut

Uusimmat