Kuva: AOP

"Hahmo oli himojen kohde" - Keira Knightley tunsi olevansa jumissa Pirates of the Caribbean -roolin myötä

10.03.2023 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elizabeth Swann -hahmoa näytellyt Knightley kertoo tuoreessa haastattelussa, että valtava huomio nuorena ei ollut helppoa.

Näyttelijä Keira Knightley, 37, oli vasta täyttämässä 18 vuotta, kun hän tähditti vuonna 2003 julkaistua ensimmäistä Pirates of The Caribbean -elokuvaa. Lopulta elokuvia tehtiin useampia ja niistä tuli valtavia menestyksiä.

Elizabeth Swann -hahmoa näytellyt Knightley kertoo tuoreessa haastattelussa, että valtava huomio nuorena ei ollut helppoa.

- Minulla oli melkoisen vaikea tilanne astua aikuiselämään, kun jouduin kokemaan suosion niin nuorena. En oikein koskaan tuntenut oloani mukavaksi, Knightley sanoo Harper's Bazaar -julkaisulle.

- Elizabeth oli kaikkien himojen kohde, näyttelijä pohtii ja jatkaa sanomalla, että hän tunsi olevansa jumissa roolissa.

- En ollut aikaisemmin kovin tyttömäinen. Siirtyminen toiseen ääripäähän oli hyvin ahdistavaa. Kun sain muita rooleja, yritin näytellä aivan jotain muuta. 

Näyttelijä oli itselleen hyvin ankara ja vaati aina vain parempia suorituksia. Lopulta hän sai burnoutin.

- Olin niin kunnianhimoinen ja se oli todella kuluttava tapa elää elämäänsä. 

Keira Knightley ja Orlando Bloom elokuvassa Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous. (kuva: AOP)

Knightley tähdittää seuraavaksi uutta elokuvaa Boston Strangler. Elokuva kertoo uraauurtavista toimittajista, jotka uutisoivat 1960-luvun pahamaineisista Bostonin kuristajamurhista. Vuosina 1962-1964 kolmetoista naista murhattiin kuristamalla ja he olivat iältään 19-85-vuotiaita. 

Boston Strangler julkaistaan Disney+-palvelussa 17. maaliskuuta. 

Lue myös: Supernäyttelijä paljasti hampaisiin liittyvän salaisen taitonsa - olisiko sinusta moiseen?

Lue myös: Keira Knightley ei kestänyt itseensä kohdistuvaa kritiikkiä - mureni täysin suosikkileffan jälkeen

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat