Kuva: AOP

Steve Carell muistelee tunteikkaita jäähyväisiään The Office-sarjassa - "Oli muiden hahmojen aika"

12.03.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo olevansa todella kiitollinen kokemuksistaan sarjassa.

Komediasarja The Officea tehtiin yhteensä yhdeksän tuotantokauden verran ja suosikkisarjan viimeinen kausi ilmestyi vuonna 2013. Sarjan tapahtumat sijoittuvat paperifirma Dunder Mifflinin toimistoon Scrantonin kaupunkiin. Sarjaa tähditti seitsemän kauden verran näyttelijä Steve Carell, 60, jossa hän näytteli kyseisen konttorin johtajaa Michael Scottia.

Carell kuitenkin jätti sarjan seitsemännellä kaudella ja nyt näyttelijä onkin muistellut tunteikkaita jäähyväisiään The Office Ladies –podcastissa. Podcastia juontavat sarjasta tutut Jenna Fischer ja Angela Kinsey

- Oli muiden hahmojen ja juonilinjojen aika astua eturintamaan. Ajattelen, että se oli oikein. Ajoitus oli oikea kaikille, mutta samalla olen vain iloinen siitä, että saimme kokea kaiken sen yhdessä, Carell miettii.

Näyttelijä sanoo olevansa todella kiitollinen kahdesta viimeisestä jaksosta, joissa hän esiintyi. Hän kertoo olevansa hyvillään siitä, miten hän pääsi sanomaan hyvästit sekä hahmolleen että työkavereilleen. Jäähyväiset nostivat kuitenkin kiitollisuuden lisäksi myös tunteet pintaan. 

- Se oli todella tunteellista, Carell toteaa. 

- Se tuli kuin aaltoina. Yhdessä hetkessä nauroimme ja toisessa taas itkimme. Mutta kuten sanoit, se oli sen takia, että meillä oli ollut niin mahtavaa yhdessä, Kinsey muistelee.

- Ihan uskomatonta, Carell komppaa.

Steve Carell ja Jenna Fischer. (kuva: AOP)

Lue myös: The Office-tähti muistelee myrkyisää suhdettaan vastanäyttelijänsä kanssa - "Olimme holtittomia idiootteja"

Lue myös: The Office -tähti kertoo hittisarjan seurauksista - halusi ottaa etäisyyttä roolihahmoonsa

Lue myös: The Officeen haluttiin käänne, jota tähtinäyttelijä ei suostunut tekemään: "Ainoa kerta, kun vastustin"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat