Kuva: AOP

Isac Elliot väittää järjestäneensä Woltin kotikaupunkiinsa - "Menin puhumaan sille omistajalle"

17.03.2023 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Poptähti kertoo, ettei hän ole kovin innokas ruoanlaittaja.

Poptähti Isac Elliot, 22, vieraili NRJ:llä Alexander Eklundin haastattelussa. Kauniaisissa asuva artisti kertoi haastattelussa olevansa kaikkea muuta kuin innokas kotikokki ja suosivansa mielummin ruoan kotiinkuljetuspalvelu Woltia. Vielä jonkun aikaa sitten Kauniaisista ei kuitenkaan löytynyt suosittua kotiinkuljetuspalvelua, mutta tänä päivänä tilanne on toinen. Yllättäen tästä mahdollisuudesta on tähden mukaan kiittäminen häntä itseään. 

- Mä itse asiassa hoidin Woltin sinne "Graniin", missä mä asun, artisti paljastaa. 

- Sitä ei ollut siellä ja sitten mä menin puhumaan sille omistajalle, että 'Hei nyt pitää tehdä jotain asialle. Tiiätkö, että en mä osaa kokata, miten mun pitäisi safkata täällä? Että mähän kuolen tuonne'. 

Poptähti kertoo osaavansa perustaidot ruoanlaiton suhteen, mutta on eri asia, jaksaako ja haluaako hän niitä hyödyntää. Kotiruoka olisi kuitenkin usein rutkasti edullisempaa kuin ruoan tilaaminen, joten Eklund kysyykin poptähdeltä, kuinka paljon rahaa hänellä menee viikkotasolla Wolt-tilauksiin.

- En halua laskea. Sitähän voisi kysyä Woltista, että kuinka paljon on mennyt. Olen joskus tehnyt sen ja se ei ollut niin jees. En ole tehnyt sitä uudestaan. 

- Nyt kuulostaa siltä, että mä elän sellaista löysää elämää. Kyllä mä normipäivinä ainakin lounaan teen, jotain perus kanasalaattia himassa. Mutta niin, että lähtisi oikeasti kokkikirjan kanssa... jotenkin mieluummin pelaan ukkojen kanssa, artisti sanoo hymyillen. 

Voit katsoa klipin haastattelusta alta. 

@nrjfinland

Kuin paljo sulla kuluu kuukaudessa rahaa Wolttaamisee?😳🤔🫣 #nrjfi #nrjfinland #isacelliot

♬ Kaks - Isac Elliot

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Yle: Isac Elliot esitteli 19 000 euron asunsa - "Video, jota en pystyisi ikinä katsomaan uudestaan"

Lue myös: Isac Elliotin biisi oli hitti TikTokissa jo ennen julkaisua - paljastaa, miten hän itse suhtautuu someen

Lue myös: Koronavuosi 2020 oli merkittävä käännekohta Isac Elliotin elämässä: "Huonoin ja paras vuoteni"

Kilpailut

Uusimmat