Kuva: AOP

Iholla: Sara Siepiltä avautuminen julkisuudesta: "En nauti huomiosta"

17.03.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

Somevaikuttaja Sara Sieppi kertoo Iholla-sarjassa vihaavansa esimerkiksi punaisen maton esiintymisiä.

Artikkeli sisältää paljastuksia uudesta Iholla-jaksosta.

Discovery+:ssa julkaistussa uudessa Iholla-jaksossa somevaikuttaja Sara Sieppi, 31, puhuu suhtautumisestaan julkisiin tilaisuuksiin ja haastatteluihin. Hän kertoo kameralle jättäytyneensä pois sopimastaan suoran lähetyksen haastattelusta.

- Peruin sen alkuviikosta. Minulle tuli sellainen fiilis, että miksi sanon ”kyllä” tilanteisiin, joista en nauti ja joista en koe itse saavani oikein mitään, Sieppi sanoo.

Hän haluaa noudattaa elämässään ohjenuoraa, että hän tekee vain asioita, jotka tuntuvat hänestä hyvältä. Hän on kyllästynyt siihen, että hänen sometyöhönsä liittyvät haastattelut menevät aina rahasta puhumiseksi. Hän myös kokee, että hänet ymmärretään monesti väärin.

Sieppi sanoo, ettei tunne oloaan kotoisaksi salamavalojen paukkeessa.

- En nauti huomiosta tai mistään esiintymisistä. En vain tykkää siitä. Työni puolesta joudun välillä tekemään sitä, mutta se ei ole sellainen asia, josta itse nautin. Vihaan punaisia mattoja, erilaisia haastatteluja, tv-juttuja ja lehtijuttuja. En vain tykkää niistä ollenkaan, Sieppi sanoo.

Hän kuitenkin ymmärtää, että tietty näkyvyys mediajulkisuudessa kuuluu hänen työnkuvaansa. Sieppi on iloinen siitä, että ymmärsi kieltäytyä haastattelusta ja sai vain jäädä kotiin.

- On ihana fiilis olla vain himassa tukka pystyssä ilman meikkiä. Tämä on se elämä, jota itse rakastan eniten – olla kotona rauhassa ilman mitään ylimääräistä.

Aiemmassa Iholla-jaksossa Sieppi pui saamaansa kritiikkiä yhteistöistään pikamuotiyritysten kanssa. Tästä aiheesta pääset lukemaan lisää tästä artikkelista.

Iholla-sarjan seitsemännellä kaudella elämäänsä kuvaavat myös Piritta Hagman, Tuure Boelius ja Elina Gustafsson. Kauden jaksot on kuvattu viime kesänä ja syksynä. Sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa torstaisin maksullisessa Discovery+-palvelussa, ja samat jaksot nähdään seuraavana torstaina TV5-kanavalla.

Lue myös: Iholla: Paparazzi yllätti Sara Siepin ikävän osuvalla hetkellä - "Se on sairasta"

Lue myös: Iholla: Sara Sieppi ylistää poikaystäväänsä Pyry Soiria - yllättävä ele sulatti sydämen

Kilpailut

Uusimmat