Kuva: Emilia Anundi

Sara Sieppi osti vanhemmilleen hulppean lahjan - herkistyy kertoessaan asiasta Iholla-sarjassa

19.03.2023 08:15 - Iiro Myllymäki

Somevaikuttaja puhuu vanhemmiltaan saamastaan tuesta Iholla-jaksossa.

Artikkeli sisältää paljastuksia uudesta Iholla-jaksosta.

Discovery+:ssa julkaistussa uudessa Iholla-sarjan jaksossa Sara Sieppi, 31, puhuu suhteestaan vanhempiinsa. Menestynyt sosiaalisen median vaikuttaja ja yrittäjä kertoo ostaneensa vanhemmilleen hulppean lahjan.

- Olen esimerkiksi tosi ylpeä, että ostin joululahjaksi vanhemmilleni porealtaan. Eilen äiti kertoi puhelimessa, että ensi viikolla sähkömies tulee katsomaan ja laittamaan sinne vedet. Sitten, kun menen sinne koti-kotiin, siellä on se poreamme, josta vanhempani ovat aina haaveilleet, Sieppi sanoo.

Naisesta tuntuu hienolta, että hän pystyy tälläkin tavalla kiittämään vanhempia heidän osoittamastaan huolenpidosta ja kannustuksesta. Sieppi herkistyy puhuessaan vanhemmiltaan saamastaan avusta elämänsä aikana.

- He ovat kannustaneet ja luottaneet minuun. Vaikka ei ole varmasti ollut helpoin tie, Sieppi sanoo kyyneleet silmissään.

Hän muistelee, miten hänen vanhempansa ovat tuoneet hänen muuttokuormansa Helsinkiin, kun hän muutti omilleen 19-vuotiaana. Torniosta kotoisin oleva Sieppi osallistui Miss Suomi -kilpailuun 19-vuotiaana ja tuli sitä kautta suomalaisille tutuksi.

- Iskän kanssa henkilöautossa kannoimme muuttokuorman Helsinkiin pieneen kaksioon. Minulla ei ollut täällä ketään. Minulla ei ollut täällä mitään. Heidän piti uskoa siihen, että pärjään, Sieppi muistelee.

Hän kertoo oppineensa vanhemmiltaan, että pitää tehdä paljon töitä saavuttaakseen asioita.

Iholla-sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa torstaisin maksullisessa Discovery+-palvelussa, ja samat jaksot nähdään seuraavana torstaina TV5-kanavalla.

Lue myös: Sara Sieppi vastaa pikamuotisyytöksiin Iholla-ohjelmassa: "Tuli aika paljon negatiivista kommenttia"

Lue myös: Iholla: Paparazzi yllätti Sara Siepin ikävän osuvalla hetkellä - "Se on sairasta"

Kilpailut

Uusimmat