Kuva: AOP / Shutterstock

Verisyöpään sairastunut Jurassic Park -tähti Sam Neill on palannut työelämään - vointi hyvä

20.03.2023 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Sam Neillin edustaja kertoo näyttelijän voivan tällä hetkellä hyvin.

Muun muassa Jurassic Park -elokuvista tunnettu näyttelijä Sam Neill, 75, kertoi hiljattain julkisuuteen sairastuneensa verisyöpään. Näyttelijän kerrotaan toipuneen ja hän on palannut takaisin työelämään.

Näyttelijän edustaja kertoo viihdesivusto Entertainment Tonightille näyttelijän palanneen näyttelijäntyönsä pariin. Tällä hetkellä Neill kuvaa Apples Never Fall -sarjaa.

Neill on kertonut tulevassa Did I Ever Tell You This? -muistelmateoksessaan kärsineensä turvonneista imusolmukkeista Jurassic World Dominion -elokuvan kiertueen aikana keväällä 2022. The Guardian -julkaisun mukaan Neill sairasti t-solulymfoomaa. Sairautta hoidettiin kemoterapialla, mutta näyttelijä joutui lopulta siirtymään uudenlaiseen kemoterapialääkkeeseen, jota Neillin on otettava loppuelämänsä ajan. Tällä hetkellä näyttelijällä ei ole syöpää.

- En voi teeskennellä, etteikö viime vuonna olisi ollut synkkiä hetkiä. Noiden synkkien hetkien vuoksi olen kiitollinen jokaisesta päivästä ja olen äärimmäisen kiitollinen läheisistäni. Olen siunattu ollessani elossa, näyttelijä kommentoi The Guardianille.

Neill tiunnetaan erityisesti roolistaan arkeologi Alan Grantina vuonna 1993 ilmestyneessä Jurassic Park -elokuvassa. Menestyselokuva on poikinut useita jatko-osia, animaatioita sekä pelejä, joista osassa Neill niin ikään nähdään ja kuullaan näyttelijänä.

Sam Neillin elämänkerta julkaistaan huomenna 21. maaliskuuta.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Vieläkö muistat ensimmäisen Jurassic Parkin? Elokuvan tähdet kävivät yhdessä äänestämässä

Lue myös: Uusi Jurassic Park -elokuva julkaistaan kesällä, mukana legendaariset näyttelijät - katso traileri

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat