Kuva: TV5 / Discovery+

Fitnesspäiväkirja-sarja jatkuu - uutena kasvona mukana Martina Aitolehti

21.03.2023 12:15 - Iiro Myllymäki

Aitolehden lisäksi sarjassa seurataan Erna Huskon, Eevi Teittisen ja Pernilla Böckermanin elämää.

Fitnesspäiväkirja-ohjelma tekee paluun TV5:llä ja Discovery+-palvelussa. Fitnesspäiväkirja 2023 -sarja alkaa 12. huhtikuuta.

Mukana on kolme aiemmilta kausilta tuttua kasvoa, eli Erna Husko, Eevi Teittinen ja Pernilla Böckerman. Uutena kasvona mukaan liittyy Martina Aitolehti. Aiemmin Aitolehti on kuvannut elämäänsä Iholla-sarjassa.

Aitolehti, 40, on triathlon-urheilija ja hyvinvointivalmentaja, joka valmistautuu Fitnesspäiväkirjan jaksoissa kokomatkan Ironman-kilpailuun. Treenin lomassa hänen on löydettävä aikaa myös perheelle ja omille valmennettavilleen.

Eevi Teittinen, 34, tekee paluun ohjelmaan. Pitkän uran fitness-urheilijana ja hyvinvointivalmentajana tehnyt Teittinen on sarjassa uuden elämänvaiheen edessä, kun hän on saanut esikoislapsensa avopuolisonsa Teemu Packalénin kanssa.

Sarjassa elämäänsä kuvaa myös somevaikuttaja ja personal trainer Erna Husko, 25. Muun muassa nettivalmennuksia vetävä, pakaroiden treenaamiseen keskittynyt yrittäjä kipuilee Fitnesspäiväkirjan uudella kaudella rajojensa ja ajankäytön kanssa.

Pernilla Böckerman, 23, puolestaan on fitness-urheilija ja somevaikuttaja, joka voitti bikini fitnessin junioreiden MM-kultaa vuonna 2021. Hän lähtee puolustamaan mestaruuttaan ja opettelee samalla arkea uuden avopuolisonsa kanssa.

Sarjan päähenkilöt ovat kuvanneet itse ohjelmaan materiaalia vuonna 2022 huhtikuusta lokakuuhun.

Lue myös: Erna Huskon hurjalla somesuosiolla karuja seurauksia - joutunut ottamaan turvamiehen mukaan kaupungille

Lue myös: Martina Aitolehti laittoi pisteen spekulaatioille - paljasti, kenelle etsi hääpukua

Kilpailut

Uusimmat