Kuva: AOP / EPA

Ed Sheeran sai lähes vuosi sitten toisen lapsensa - paljastaa nyt tulokkaan nimen

22.03.2023 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Muusikko Ed Sheeranin puolison raskausaikaa varjosti kasvainsairaus.

Muusikko Ed Sheeran, 32, on paljastanut julkisuuteen lähes vuosi sitten syntyneen tyttärensä nimen. Sheeran kertoo The Rolling Stone -lehden haastattelussa viime toukokuussa syntyneen lapsen saaneen nimekseen Jupiter.

Sheeranilla ja hänen puolisollaan Cherry Seabornilla, 30, on kaksi lasta. Jupiterin lisäksi heillä on 2-vuotias tytär Lyra

Vaikka artisti itse ei ole aiemmin paljastanut nuorimman lapsensa nimeä, on pariskunnan lähipiiristä hiiskuttu lapsen nimestä julkisuuteen jo viime heinäkuussa. 

Sheeran kertoi hiljattain vaimonsa sairastuneen kasvaimeen odottaessaan perheen toista lasta. Kasvainta ei ollut mahdollista poistaa ennen lapsen syntymää. Lääkärit olivatkin suositelleet lapsen synnyttämistä ennenaikaisesti, mutta Seaborn oli päättänyt jatkaa raskautta täysiaikaiseksi. Lopulta kasvain poistettiin kesäkuussa 2022.

Sheeran kertoi hiljattain viettäneensä hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa myrskyisän elämäntilanteen vuoksi. 

- Henkilökohtainen elämäni on ollut myrskyisä, joten minusta ei tuntunut hyvältä olla sosiaalisessa mediassa teeskennellen olevani jotain muuta kuin olen. Tiedän sen kuulostavan oudolta, mutta teen tämän videon kertoakseni, että asiat ovat hyvin ja olen jälleen sosiaalisessa mediassa, Sheeran totesi Instagramiin jakamallaan videolla. 

Nelinkertaisen Grammy-voittajan elämästä julkaistaan pian dokumenttisarja. The Sum Of It All -sarja julkaistaan Disney+ -suoratoistopalvelussa 3. toukokuuta. 

Lue myös: Ed Sheeran teki paluun sosiaaliseen mediaan hiljaiselon jälkeen - "Elämäni on ollut myrskyisä"

Lue myös: Ed Sheeranista julkaistaan pian dokumenttisarja - keskittyy muusikon henkilökohtaisempaan puoleen

Lue myös: Lähde: Ed Sheeranin toinen lapsi sai erikoisen nimen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat