Kuva: Nelonen

Benjamin Peltonen luuli vuosia naisen alapäätä "pyllyksi" - muisto seksiesitelmästä saa juontajan kyyneliin tv:ssä

30.03.2023 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Peltonen kertoo Christoffer Strandberg Show’ssa kiusallisesta esitelmästään, joka sai aikanaan opettajankin raivostumaan.

Christoffer Strandberg Show’n tuoreimmassa jaksossa vierailevat Benjamin Peltonen, Shirly Karvinen ja Mikko Töyssy. Uusimman jakson yleisössä istuu tällä kertaa hoitoalan ammattilaisia ja näin ollen vieraat intoutuvatkin jakamaan kiusallisia tarinoitaan terveyteen liittyen. 

Artisti Benjamin Peltonen, 25, jakoi ohjelmassa kiusallisen sattumuksensa 8. luokalta. Peltonen kävi yläasteella ruotsinkielistä koulua, jossa oli meneillään suomen kielen oppitunti. Hän kertoo pitäneensä kyseisellä tunnilla itselleenkin tuntemattomasta syystä esitelmän miehen ja naisen välisestä seksistä. Artistilla oli kuitenkin tuolloin vielä hieman termit hakusessa. 

- Meillä ollaan siis aina puhuttu suvun kesken, että naisen alapäätä kutsutaan pyllyksi. Sitä on kutsuttu pyllyksi, koska ilmeisesti kaikki muut sanat ovat olleet jotenkin liian rivoja, Peltonen pohjustaa. 

Erikoinen sanavalinta johti Peltosen nuoruudessa hassuihin tilanteisiin, jotka hämmensivät aikaan nuorukaista.

- Muistan kun olimme jossain Rukalla perhetuttujen kanssa ja siellä alkoi soimaan pylly vasten pyllyä pum pum. Muistan, että olin todella hämmentynyt siinä hetkessä, kun äiti ja hänen paras kaverinsa joivat jotain chardonnayta ja lauloivat sitä. Olin, että no okei. 

- Ei! Strandberg parahtaa ja nauraa vedet silmissä. 

Oikeita termejä ei kuitenkaan koskaan lähdetty avaamaan perheen kesken ja väärä sanavalinta naisen alapäästä pinttyi Peltosen päähän. 

- Tähän ei kuitenkaan koskaan palattu ja olin tosiaan siellä suomen kielen tunnilla pitämässä sitä helvetin outoa esitelmää. Kerroin siinä, että lapsi siitetään silleen, että mies laittaa peniksen naisen pyllyyn ja laukeaa.  

Artisti kertoo, että opettaja raivostui Peltosen pitämästä esitelmästä ja luokkatoveritkin repesivät nauramaan. Peltonen itse ei heti ymmärtänyt, mitä hän oli oikein tehnyt väärin. Tunnin jälkeen Peltonen suuntasi kotiin ja tivasi äidiltään, miksi hän on opettanut, että naisen alapäätä kutsutaan pyllyksi. 

- Se vaan nauroi, että etkö sä ole vieläkään oppinut. No nyt opin, Peltonen muistelee huvittuneena. 

Christoffer Strandberg Show'n ensimmäinen kausi pyörii keskiviikkoisin klo 21 Nelosella ja Ruudussa. (kuva: Nelonen)

Lue myös: Christoffer Strandberg jätti Putouksen, syy paljastui nyt - "Rohkeampi ja villimpi Christoffer"

Lue myös: Yle: Christoffer Strandberg myöntää, että priorisoi kaiken muun oman aikansa edelle: "Olen miellyttäjäpersoona"

Kilpailut

Uusimmat