Kuva: AOP

Johnny Deppin tähdittämä draamaelokuva saa pian maailmanensi-iltansa - nähdään kunniapaikalla

08.04.2023 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kyseessä on Deppin ensimmäinen rooli sen jälkeen, kun hän taisteli keväällä 2022 oikeudessa ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan.

Näyttelijä Johnny Depp, 59, esittää seuraavaksi Jeanne du Barry -elokuvassa Ranskan kuningasta Ludvig XV:tä. Ohjauksesta vastaa Maiwenn, joka myös näyttelee Jeanne Bécu -hahmoa. Bécu oli ranskalainen aatelinen ja Ludvig XV:n viimeinen huomattava rakastajatar.

Elokuva saa maailmanensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa ja se toimii samalla koko festivaalin avausteoksena heti 16. toukokuuta. Sitä ei vielä tiedetä, milloin elokuva saadaan maailmanlaajuisesti teattereihin. 

Ludvig XV oli lempinimeltään "Rakastettu" ja hän hallitsi Ranskaa lähes 59 vuotta 1700-luvulla. Aluksi hyvin hurmaava ja rakastettu kuningas kuoli kuitenkin epäsuosittuna, sillä häntä syytettiin muun muassa korruptiosta. Ennen kuolemaansa Ludvig XV sairastui isorokkoon, johon hän lopulta myös menehtyi.

Kyseessä on Deppin ensimmäinen rooli sen jälkeen, kun hän taisteli keväällä 2022 oikeudessa ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan.

Lue myös: Lähde: Johnny Depp oli kitaristilegendan vierellä, kun tämä menehtyi

Lue myös: Johnny Depp nähdään pian valkokankaalla Ranskan kuninkaana - ensimmäiset kuvat tulevasta elokuvasta julki

Lue myös: Supertähdet paljastavat, minkä ikäisenä he menettivät neitsyytensä - Johnny Depp oli listan nuorin

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat