Kuva: AOP

Lähde: Johnny Depp oli kitaristilegendan vierellä, kun tämä menehtyi

13.01.2023 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jeff Beck menehtyi tiistaina 10. tammikuuta. Beck ja Depp olivat läheisiä ystäviä.

Kitaristi Jeff Beck on kuollut tiistaina 10. tammikuuta. Hän oli kuollessaan 78-vuotias. Beckin perheen julkaiseman tiedotteen mukaan muusikko menehtyi bakteeriperäiseen aivokalvontulehdukseen. Voit lukea lisää täältä. 

Näyttelijä Johnny Depp, 59, on ollut pitkään Beckin läheinen ystävä ja esiintyi viime vuonna Beckin konserteissa vierailevana tähtenä. Lähteiden mukaan Depp oli jopa Beckin vierellä, kun muusikko menehtyi.

- Hän oli vuoteen vieressä Jeffin menehtyessä ja mukana oli useita muitakin rock-maailman henkilöitä, lähde kertoo People-julkaisulle.

- Jeff ja Johnny olivat todella läheisiä ja varsinkin viime vuonna he lähentyivät entisestään kiertueen aikana. Jeffin sairaus tuli todella nopeasti ja se eteni hurjaa vauhtia viime viikkojen aikana. Johnny edelleen käsittelee menetystään. Hän on musertunut, lähde jatkaa. 

Beck on otettu kahdesti kunniagalleria Rock & Roll Hall of Fameen. Ensimmäisen kerran muusikko sai kunniamaininnan vuonna 1992 The Yardbirds -yhtyeen jäsenenä. Toisen kerran hänet noteerattiin vuonna 2009 urastaan sooloartistina. Beck on palkittu kahdeksan kertaa Grammy-palkinnolla.

Lue myös: Kitaristi Jeff Beck on kuollut - menehtyi 78-vuotiaana

Lue myös: Johnny Deppin ja Jeff Beckin yleisössä tuttuja kasvoja - näyttelijän asianajajat nauttivat illasta

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat