Kuva: AOP / Shutterstock

Matthew McConaughey ja Woody Harrelson saattavat olla veljeksiä - onko molempien isä tuomittu palkkamurhaaja?

14.04.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijät ovat hyviä ystäviä, mutta he saattavat olla myös sisaruksia.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Näyttelijät Matthew McConaughey, 53, ja Woody Harrelson, 61, saattavat olla hyvinkin läheisiä.

McConaughey kertoi hiljattain, että he saattavat olla pitkäaikaisen ystävänsä kanssa velipuolia. Näyttelijä on uskonut tähän asti vanhempiensa olevan Mary McCabe ja James McConaughey. Harrelsonin vanhemmat ovat puolestaan Diane Oswald ja Charles Harrelson. Näyttelijä on alkanut epäilemään, olisiko vuonna 2007 menehtynyt Charles myös hänen isänsä.

- On aina ollut hämärää, mistä Woody alkaa ja mihin minä lopun, McConaughey toteaa Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa -podcastissa.

- Se on osa välistä suhdettamme. Lapseni kutsuvat häntä setä Woodyksi. Hänen lapsensa kutsuvat minua setä Matthewksi. Yhteiskuvistamme useat perheenjäseneni sekoittavat minut häneen ja hänen perheenjäsenensä sekoittavat hänet minuun, näyttelijä jatkaa.

McConaugheyn 91-vuotias äiti löi lisää vettä epäilyksien myllyyn kertomalla tunteneensa Harrelsonin isän, joka oli tuomittu palkkamurhaaja.

- Muutama vuosi sitten olimme Kreikassa ja keskustelimme siitä, kuinka läheisiä perheemme ovat. Äitini oli myös siellä, ja hän totesi: 'Woody, minä tunsin isäsi', McConaughey muistelee.

- "Tunsin"-sanassa oli voimakas painotus, näyttelijä toteaa.

Kommentti oli saanut perheet tutkimaan asiaa tarkemmin.

- Aloimme tutkimaan, mitä tämä "tunsin"-sana oikein tarkoitti ja laskeskelimme, että Woodyn isä oli samoin aikoihin vapaalla jalalla kun vanhemmillani oli käynnissä heidän toinen avioeronsa, McConaughey kuvailee ystävysten löydöstä.

Kaksikko ei ole toistaiseksi tehnyt DNA-testiä vahvistaakseen sukulaisuutensa.

- Woodyn on helpompi sanoa, että 'mennään tekemään DNA-testi', sillä mitä se hänelle maksaisi? Minulle se on vaikeampaa, sillä siinä on mahdollisuus, että joutuisin toteamaan, ettei mies, jota olen pitänyt isänäni 53 vuotta välttämättä olekaan isäni. Minulla on hieman enemmän menetettävää, näyttelijä summaa.

Lue myös: Matthew McConaughey ei ole käyttänyt dödöä 35 vuoteen - vastanäyttelijä kommentoi nyt ominaistuoksua

Lue myös: Matthew McConaughey paljasti yksityiskohtia isänsä kuolemasta: "Hän menehtyi kliimaksin hetkellä"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat