Kuva: AOP

Drake Bell kertoo syyn "katoamiselleen" - etsintäkuulutus unohtuneen puhelimen vuoksi

16.04.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Drake Bellista tehtiin etsintäkuulutus aiemmin tällä viikolla.

Näyttelijä Drake Bell, 36, on kertonut lisätietoja hiljattain tapahtuneesta katoamisestaan. Näyttelijä ilmoitettiin kadonneeksi aiemmin tällä viikolla. Tuntien mittaisen etsinnän jälkeen viranomaiset löysivät Bellin. 

"Jätät puhelimen yöksi autoon, etkä vastaa siihen iltaan, niin tämä tapahtuu?", Bell kirjoittaa Twitterissä nauruemojin kera. 

Floridan Daytona Beachin poliisilaitos julkaisi torstaina etsintäkuulutuksen kadonneesta näyttelijästä. Etsintäkuulutuksen mukaan näyttelijän tiedettiin olleen liikenteessä keskiviikkoiltana harmaalla BMW:llä. 

Neljän tunnin kuluttua viranomaiset kertoivat tavoittaneensa Bellin ja kertoivat tämän olevan turvassa. 

Tapaus ei ollut ensimmäinen kerta, kun Bell oli tekemisissä viranomaisten kanssa. Heinäkuussa 2021 Bell tuomittiin kahden vuoden koeajalle ja 200 tunniksi yhdyskuntapalveluun lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta.

- Hyväksyn tuomioni, sillä toimintani oli väärää. Olen pahoillani, että vahingoitin uhria, se ei missään nimessä ollut tarkoitukseni. Olen ottanut tapauksen vakavasti ja haluan vielä kertaaleen pyytää anteeksi häneltä ja muilta, joita toimintani on vahingoittanut, Bell kommentoi tuomion jälkeen.

Bell tunnetaan muun muassa roolistaan Drake & Josh -televisiosarjassa. Hän on ääninäytellyt Spidermania Ultimate Spider-Man -animaatiosarjassa.

Lue myös: Selviääkö Madeleine McCannin kohtalo vihdoin? 14 vuoden mysteeri voi ratketa seuraavina kuukausina

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat