Kuva: AOP

Leonardo DiCaprion ja Irina Shaykin illanvietto sai suhdehuhut liikkeelle - lähde kiistää romanssin

18.04.2023 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Leonardo DiCaprio ja Irina Shayk juhlivat viime viikonloppuna Coachella-festivaalilla samassa seurueessa.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio, 48, ja malli Irina Shayk, 37, nähtiin hiljattain yhteisessä illanvietossa. Kaksikon yhteinen ajanvietto Coachella-festivaalilla sai suhdehuhut liikkeelle, mutta viihdesivusto Entertainment Tonightin mukaan suhdehuhut eivät pidä paikkaansa.

Ensimmäisenä iltana DiCaprion ja Shaykin nähtiin viettävän aikaa ystäväporukassa, johon kuuluivat muun muassa DiCaprion pitkäaikainen ystävä, näyttelijä Tobey Maguire sekä malli Stella Maxwell.

Toisena iltana kaksikko juhli niin ikään Coachellassa, mutta silminnäkijän mukaan erikseen.

- Irina oli tiedottajansa sekä ystäviensä kanssa, kun Leonardo oli omien ystäviensä ja joidenkin tyttöjen seurassa. Molemmilla heistä oli hauskaa, mutta he tekivät omiaan, silminnäkijä valottaa festivaalin tapahtumia.

- Leo ja Irina eivät seurustele. He ovat vain pitkäaikaisia ystäviä ja he tuntevat toisensa yhteisten tuttavien kautta. He olivat isosssa porukassa, eikä heidän välillään ole mitään romanttista, lähde täsmentää viihdesivustolle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun DiCaprion ympärillä leimahtavat suhdehuhut liekkeihin yhteisen ajanvieton seurauksena. Helmikuussa DiCaprio vietti aikaa 19-vuotiaan Ellen Podanin kanssa juhlissa.

- Leo ja Eden sattuivat istumaan juhlissa vierekkäin ja viettivät aikaa samassa seurueessa. Jos Leo sattuu istumaan jonkun vieressä tai juttelemaan jonkun kanssa, se ei tarkoita, että hänellä olisi suhde henkilön kanssa, lähde totesi tuolloin E! News -julkaisulle.

Lue myös: Leonardo DiCaprio yhdistettiin 19-vuotiaaseen malliin - lähde kertoo suhteen laadusta

Lue myös: Leonardo Dicaprio jälleen suhdehuhujen keskellä - tapaileeko mies 23-vuotiasta näyttelijää?

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat