Kuva: AOP

Denise Richards tekee paluun The Real Housewives of Beverly Hills -sarjaan

22.04.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Denise Richards poistui sarjasta vuonna 2020.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Näyttelijä Denise Richards, 52, tekee paluun varakkaiden kotirouvien elämää seuraavaan The Real Housewives of Beverly Hills -realitysarjaan.

Richards nähtiin sarjassa viimeksi 10. tuotantokaudella, joka päättyi vuonna 2020. Nyt näyttelijä tekee paluun sarjan 13. tuotantokaudella.

- Olen nauhoittanut joitakin jaksoja. Se on ollut hauskaa. Olen ohjelman suuri fani, joten oli hauskaa tehdä paluu ja kuvata paljon materiaalia, Richards toteaa Varietyn haastattelussa.

Richards kertoo paluun olleen helppoa ystävänsä, niin ikään sarjaa tähdittävän Garcelle Beauvaisin ansiosta.

- Tämä kaikki tapahtui hiljattain hetken mielijohteesta, Richards kuvailee.

- Olin mukana hänen [Beauvais] kuvauksissaan ystävänä, enkä kertonut kenellekään tulostani. Tuotanto ei tiennyt. Saavuin paikalle oikeana ystävänä, Richards jatkaa.

Tuottajat pitivät mitä ilmeisimmin näkemästään.

- Seuraavana päivänä minua pyydettiin osallistumaan joihinkin tapahtumiin. Se on oikeastaan ollut kivaa, näyttelijä kertoo sarjaan osallistumisestaan.

Sarjaa esittävä Bravo ei ole toistaiseksi vahvistanut 13. tuotantokauden osallistujia.

Vaikka Richards tullaan näkemään sarjan uudella tuotantokaudella, hän ei tule olemaan yksi sarjan päähenkilöistä. Uudella kaudella ei päähenkilöiden joukossa nähdä myöskään sarjaa kahdeksan tuotantokauden ajan tähdittänyttä Lisa Rinnaa. Rinna ja Richards riitautuivat aiemmin tulisesti, joten Rinnan poistuminen ja Richardsin samanaikainen paluu ei välttämättä ole sattumaa.

- Kun lähdin toisen kauteni jälkeen, minusta tuntui, että osa naisista oli hyvin toksisia ja he pelasivat likaista peliä. Ymmärrän, että sarjassa on oltava draamaa, mutta uskon olevan hauskaa nähdä naisia pitämässä hauskaa, etenkin tässä ikäryhmässä, Richards pohtii.

Richardsin mukaan katsojien ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, sillä hänen mukaansa draamalta ei voi välttyä, kun joukko Beverly Hillsin rouvia lyöttäytyy yhteen.

Lue myös: Tori Spelling tilasi Denise Richardsin OnlyFans-tilin - ystävän sisältö innoitti avaamaan kukkaron nyörit

Lue myös: Denise Richards joutui rattiraivon kohteeksi - näyttelijän autoa ammuttiin Los Angelesissa

Lue myös: Charlie Sheenin tyttären OnlyFans-tili kohahdutti - nyt myös tyttären äiti liittyi sivustolle

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat