Kuva: Youtube / HBO Max

And Just Like That -sarjan kakkoskaudesta traileri julki - faneilta yksimielinen reaktio

27.04.2023 13:15 - Iiro Myllymäki

Sinkkuelämää-jatkosarjan uusi kausi alkaa kesäkuussa.

Sinkkuelämää-sarjan jatko And Just Like That palaa toisen tuotantokauden merkeissä pian. Kausi alkaa HBO Maxilla kesäkuussa, ja nyt siitä on julkaistu ensimmäinen traileri.

Trailerissa nähdään tutut päähahmot Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) ja Charlotte (Kristin Davis) sekä ensimmäiseltä kaudelta tuttuja uusia kasvoja. Trailerilla nähdään katkelmia Mirandan ja Chen (Sara Ramírez) suhteesta, ja Carrie puolestaan on seksisuhteessa podcastinsa tuottajan Franklinin (Ivan Hernandez) kanssa.

Trailerin lopussa nähdään tilanne, johon Sarah Jessica Parker on jo viitannut somepäivityksessään: Carrien ex-poikaystävä Aidan (John Corbett) tekee paluun.

- Tajusin, että jotkut asiat on parempi jättää menneisyyteen – mutta ehkä eivät ihan kaikki, Carrie sanoo trailerilla.

Trailerin voi katsoa alta.

Sarjan katsojat ovat kommentoineet traileria innoissaan. Monet ovat toistelleet sitä, että trailerin perusteella toinen kausi vaikuttaa olevan lähempänä alkuperäistä Sinkkuelämää-sarjaa kuin ensimmäinen kausi.

”Tämä näyttää paljon pirteämmältä, ja tytöt ovat sellaisia kuin he olivat aikanaan. En malta odottaa!”

”Tämä vaikuttaa enemmän aidolta ja alkuperäiseltä Sinkkuelämää-meiningiltä. Olen innoissani uudesta kaudesta.”

”Tässä tuntuu olevan sama olemus kuin alkuperäisessä sarjassa, mutta silti jotain uutta. Rakastan tätä, paljon parempi kuin ykköskausi.”

And Just Like That -sarjan ensimmäinen kausi sai vaisun vastaanoton kriitikoilta, ja myös Sinkkuelämää-faneilta tuli ristiriitainen vastaanotto. Monet olivat pettyneitä esimerkiksi siihen, että alkuperäisestä sarjasta tuttu Samantha (Kim Cattrall) ei ollut lainkaan mukana. Vaikka Samanthan hahmoa ei näy missään vaiheessa, Carrie lähetti hänelle ensimmäisellä kaudella tekstiviestejä ja sopi viimeisessä jaksossa näkevänsä hänet. Fanien ei kuitenkaan tule odottaa näkevänsä ikonista hahmoa kakkoskaudella.

- Minulla ei ole mitään realistista odotusta, että Kim Cattrall nähtäisiin sarjassa enää koskaan, sanoo sarjan vastaava tuottaja Michael Patrick King Varietylle.

Cattrall on katkaissut välinsä täysin Parkeriin ja puhunut julkisuudessa naista vastaan. Parker onkin sanonut, ettei olisi sinut sen kanssa, jos Cattrall haluaisikin palata vielä Samanthan rooliin.

And Just Like That -kakkoskauden alkamispäivämäärää ei ole vielä kerrottu.

Lue myös: Jättipaljastus! Sarah Jessica Parkerin hahmo suutelee toista Sinkkuelämää-tähteä

Lue myös: And Just Like Thatin toinen kausi lähestyy: "Tuntuu kuin ikonisilta Sinkkuelämää-jaksoilta"

Lähteet: Variety, Variety

Kilpailut

Uusimmat