Kuva: AOP

Britney Spearsin omaelämäkerta on täynnä paljastuksia - julkisuuden henkilöt ovat huolissaan

11.05.2023 17:15 - Elsa Silvan

Britney Spearsin omaelämäkerran julkaiseminen myöhästyy julkisuuden henkilöiden pelkojen vuoksi.

Monet Hollywoodin ykköstähdet ovat huolissaan Britney Spearsin, 41, paljastusten kirjasta. Kirjan julkaiseminen viivästyy yhä, koska kustannusyhtiöön Simon & Schuster on otettu yhteyttä koskien mahdollisia paljastuksia.

Julkisuuden henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä Spearsin kanssa ovat huolissaan, mitä hän mahtaa heistä paljastaa. Kustantajat ovat saaneet lakikirjeitä, joissa kielletään käyttämästä heidän nimiään. Henkilöiden nimiä, jotka eivät halua esiintyä kirjassa, ei ole mainittu.

Britney Spears on naimisissa näyttelijä Sam Asgharin, 29, kanssa. Ennen sitä hän oli lyhyen aikaa naimisissa hänen ystävänsä Jason Aleanderin, 41, kanssa. Hänellä on kaksi lasta Kevin Federlinen, 45, kanssa.

Muita kuuluisia ex-kumppaneita ovat muun muassa Justin Timberlake, 42, Fred Durst, 52 ja laulaja Howie Day, 42. On muitakin huhuttuja suhteita, joita ei ole virallisesti vahvistettu.

Daily Mailin mukaan ei ole selvää, ketkä tähdet ovat huolissaan kirjan sisällöstä, jossa muun muassa käsitellään Spearsin 13 vuotta kestänyttä holhousta, joka loppui vuonna 2021. Hänen isänsä holhouksen alaisena olemisesta on tehty lukuisia dokumentteja.

Spears haluaa, että kyseinen kirja on tilaisuus kertoa maailmalle hänen puolensa tarinasta ja oikaista huhupuheet. Hän kertoo menneistä suhteistaan, joita ei välttämättä ole ollut julkisuudessa. Spears on saanut pidettyä osan suhteistaan elokuvatähtien ja musiikkimaailmasta tuttujen henkilöiden kanssa salassa, vaikka on elänyt elämänsä julkisuudessa. Kirjassa hän kertoo myös nykyisestä avioliitostaan ja asioista, joita ei ole aiemmin julkisuudessa kertonut. 

Kirja piti julkaista helmikuussa, mutta viivästymisen vuoksi julkaisu menee loppuvuoteen.

Lue myös: Britney Spears ja Sam Asghari nähtiin ilman vihkisormuksia - lähipiiri tyrmää erohuhut

Lue myös: Britney Spears julkaisi tarinansa Youtubessa - julkaisu ehti olla nähtävillä vain vähän aikaa

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat