Kuva: AOP / EPA-EFE

Britney Spears ja Sam Asghari nähtiin ilman vihkisormuksia - lähipiiri tyrmää erohuhut

31.03.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vaikka Britney Spears ja Sam Asghari on nähty viime aikoina ilman vihkisormuksia, ei lähipiirin mukaan pariskunta ole eronnut.

Pop-tähti Britney Spears, 41, nähtiin hiljattain ilman vihkirsormusta vasemmassa nimettömässään. Vain muutamaa päivää myöhemmin myös Spearsin aviopuoliso, näyttelijä Sam Asgharin, 29, sormesta näytti puuttuvan vihkisormus.

Sormusten puuttuminen on herättänyt epäilyksiä viime kesänä avioituneen parin avioliiton rakoilusta. Pariskunnan lähipiiristä kerrotaan viihdesivusto Hollywood Lifelle, ettei pari ole eronnut.

Asghari näyttää myös itse vastanneen eroepäilyksiin Instagramissa. Näyttelijä julkaisi Instagram-tarinassa kuvan itsestään sormus sormessaan.

Spears ja Asghari tapasivat toisensa vuonna 2016 Spearsin Slumber Party -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. Pari kihlautui syyskuussa 2021.

Pariskunnan häitä juhlittiin viime kesäkuussa Las Vegasissa.

Noin 60:n vieraan joukossa nähtiin muun muassa Madonna, Drew Barrymore sekä Paris ja Kathy Hilton.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hääjuhlat saivat tuolloin ikävän käänteen, kun Spearsin entinen puoliso, Jason Alexander yritti tunkeutua häävastaanotolle. Poliisit joutuivat lopulta pidättämään Alexanderin.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Spears on suojannut avioehdolla miljoonien dollareiden suuruisen omaisuutensa, mikäli pariskunta päätyisi eroon. Avioehto suojaa pop-tähden omaisuuden, jonka tämä on tienannut ennen avioliittoa. Spearsin varallisuus on arviolta lähes 60 miljoonaa euroa.

Lue myös: Sam Asghari puhuu tuoreesta avioliitostaan Britney Spearsin kanssa: "Haluan tehdä tulevat lapseni onnellisiksi"

Lue myös: Britney Sears on mennyt naimisiin - häissä noin 60 vierasta

Lue myös: Britney Spears ja Sam Asghari solmivat avioehdon - pop-tähti suojaa miljoonien omaisuuttaan

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat