Kuva: YouTube / Netflix

Arnold Schwarzenegger palasi kotikatsomoihin - toimintasarja nousi Netflixin katsotuimmaksi

30.05.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Schwarzeneggerin paluuta on selvästi odotettu, sillä Fubar on ollut Suomessa jo useamman päivän Netflixin katsotuin sarja.

Näyttelijä-poliitikko ja palkittu entinen kehonrakentaja Arnold Schwarzenegger, 75, on palannut näyttelijäksi, sillä Fubar-niminen sarja on nyt julkaistu Netflixissä. 

Fubar kertoo eläkeikää lähestyvästä CIA-agentista, joka saa selville sukusalaisuuden ja joutuu palaamaan kentälle heittämään vielä yhden keikan. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Schwarzenegger esittää pääosaa tv-sarjassa. 

Schwarzeneggerin paluuta on selvästi odotettu, sillä Fubar on ollut Suomessa ja useassa muussa maassa jo useamman päivän Netflixin katsotuin sarja. Tuhannet katsojat ovat antaneet sarjalle myös arvosanan suositulla IMDB-elokuvasivustolla. Tällä hetkellä yhteisarvosana on 6,5/10. 20 prosenttia arvostelijoista on antanut Fubarille täyden kympin.

- Kaikki kyselevät jatkuvasti, että millon teen taas toimintakomedian kuten True Lies -elokuva oli. Tässä se nyt on, Schwarzenegger kommentoi tiedotteessa, kun sarjan julkaisusta kerrottiin. 

Näet trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Netflixin suositun scifi-sarjan viimeiset jaksot julkaistaan pian

Lue myös: Hyytäviä sarjamurhaajatapauksia - Netflixin rikosdokumenttisarja saa jatkoa

Lähde: Netflix

Kilpailut

Uusimmat