Kuva: AOP

Kim Kardashian sai tyttäreltään hellyyttävän äitienpäiväkortin - "Äiti ei kokkaa, hänellä on kokki"

08.06.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden saamassa äitienpäiväkortissa todetaan, ettei äiti kokkaa. Kardashian halusi kuitenkin todistaa väitteen vääräksi.

Tosi-tv-tähti ja neljän lapsen äiti Kim Kardashian, 42, on saanut lukea itsestään tyttäreltään Chicago Westilta, 5, saamastaan äitienpäiväkortista.

Tosi-tv-tähti on jakanut sosiaaliseen mediaan kuvia saamastaan ja äitienpäiväkortista. Kortissa hänen tyttärensä on saanut täydentää äitiinsä liittyviä lauseita omin sanoin.

"Äitini on 22-vuotias. Hän tykkää nukkua kanssa. Paras äitini kokkaama asia on: äitini ei kokkaa, hänellä on kokki. Hänen lempiruokaansa on salaatti. Hänen lempirentoutumisensa on sängyssä makoilu. Meistä on kivaa leikkiä yhdessä. Hän on todella hyvä käymään salilla. Äitini on erityinen, sillä hän rakastaa minua", tyttären täydentämässä kortissa sanaillaan.

Kardashian halusi kuitenkin korjata erään väärinkäsityksen. Hän on nimittäin todistettavasti kokannut joskus.

"Se kerta Valkoisen talon keittiössä, kun kokkasin grillattua juustoleipää, se oli aikaa ennen Chi'tä", Kardashian toteaa julkaisussaan. Tosi-tv-tähti jakoi niin ikään kuvia itsestään ja valmistamistaan juustoleivistä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashianilla on neljä lasta entisen puolisonsa Kanye Westin kanssa: North, 9, Saint, 7, Chicago, 5, ja Psalm, 4.

Kardashian kertoi hiljattain On Purpose with Jay Shetty -podcastissa kirjoittavansa lapsilleen heidän syntymäpäivänään kirjeen.

- Kirjoitan joka vuosi jokaiselle lapselleni noin neljästä viiteen sivua pitkän kirjeen heidän syntymäpäivänään siitä, millainen vuosi on ollut, ketkä ovat heidän ystäviään, heidän hassuista sanoistaan, lempiruoistaan, kaikista heidän hassuista jutuistaan ja vuodestaan, Kardashian paljasti.

Lue myös: Kim kardashian antaa lapsilleen vuosittain koskettavan syntymäpäivälahjan - "Tiedän heidän arvostavan sitä"

Lue myös: Kim Kardashianin lapset ovat varttuneet kameroiden ympäröiminä - lapset asettavat rajoja kuvaamiselle

Lue myös: North West pyysi paparazzeja lopettamaan kuvaamisen - Kim Kardashian selittää syyn stop-kyltin takana

Kilpailut

Uusimmat