Kuva: AOP

Jenna Ortega Wednesdayn toisesta kaudesta: 'Lisäämme kauhua'

08.06.2023 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Wednesday-sarja seuraa Addams Family -perheestä tutun teinitytön elämää.

Näyttelijä Jenna Ortega, 20, antaa vihiä suositun Wednesday-sarjan toisesta tuotantokaudesta. Näyttelijän mukaan toinen tuotantokausi tulee keskittymään ihmissuhteiden sijaan enemmän kauhuun.

- Se on vielä keskeneräinen, mutta olemme päättäneet nojautua enemmän kauhuun. Sarja on hilpeä ihmissusien, vampyyrien ja supervoimien täyteinen ohjelma, sitä ei halua ottaa kuitenkaan itseään liian vakavasti, Ortega toteaa.

- Luovuimme kaikista Wednesdayn rakkaudenkohteista, mikä on todella hienoa. Meistä tulee rohkeampia ja synkempiä, näyttelijä jatkaa.

Ensimmäisellä tuotantokaudella sarjan päähenkilö Wednesday aloittaa uudessa koulussa, jossa hän joutuu keskelle murhamysteeriä sekä rakkaudentäyteistä kolmiodraamaa.

Ortega tulee toimimaan toisella tuotantokaudella päänäyttelijän lisäksi yhtenä sarjan tuottajista. Hänen mukaansa siirtyminen tuottajan rooliin on luonnollista etenemistä ja se uusi tehtävä on antanut hänelle mahdollisuuden osallistua sarjan tekoprosessiin jo varhaisemmassa vaiheessa.

- En halunnut ymmärtää Wednesdayn kaltaista, rakastettavaa hahmoa väärin, joten yritin käydä mahdollisimman paljon keskustelua hahmosta. Päätimme kuvauksissa käsikirjoittajien ja ohjaaja Tim Burtonin kanssa mikä toimii ja mikä ei. Toiselle tuotantokaudelle valmistautuessamme halusimme varmistaa, että keskustelua voidaan käydä mahdollisimman varhain, näyttelijä perustelee.

Ortega kertoi jo E! News -julkaisun haastattelussa toivovansa sarjan toisen tuotantokauden olevan synkempi.

- Henkilökohtaisesti haluaisin, että sarja olisi hieman synkempi. Se voisi myös enemmän tuoda mukanaan kauhuelementtejä, Ortega kommentoi tuolloin.

Lue myös: Jenna Ortega poseerasi tyylikkäänä odotetun kauhuelokuvan ensi-illassa - kuvat

Lue myös: Jenna Ortega paljastaa, mitä toivoo Wednesday-sarjan toiselta tuotantokaudelta

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat