Kuva: AOP

Kim Kardashian tekee paljastuksen seksielämästään - "Se on todella outoa"

08.06.2023 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian saattaa vaikuttaa itsevarmalta, mutta makuuhuoneessa hän ei halua tulla nähdyksi.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, on sinut vartalonsa kanssa esiintyessään paljastavissa kuvissa, mutta makuuhuoneessa Kardashian tunnustaa olevansa ujo. The Kardashians -sarjan tuoreessa jaksossa tosi-tv-tähti keskustelee ystävänsä Scott Disickin kanssa rakkauselämästään.

Kaksikon keskustellessa Kardashianin esikuvasta Cheristä, joka seurusteli sarjan kuvausten aikaan 40 vuotta nuoremman Alexander Edwardsin kanssa. Kardashian toteaa, että tuntisi itsensä epävarmaksi suhteessa, jossa olisi suuri ikäero.

- Pidän makuuhuoneessa valot pois päältä, Kardashian tunnustaa Disickille.

Kardashian puhuu sarjassa enemmän epävarmuudestaan.

- Se on todella outoa. Voin kävellä kuvauksiin, joissa työskentelee 100 henkilöä. Voin kulkea ulkona stringeissä. Mutta jos on kanssani makuuhuoneessa, totean: 'odota, älä katso minua! Laita valot pois', tosi-tv-tähti tunnustaa.

Kardashian puhuu Disickille myös viime syksyisestä erostaan. Kardashianin ja  koomikko Pete Davidsonin, 29, suhde päättyi viime elokuussa. Tosi-tv-tähden mukaan ero oli kiusallinen.

Kardashianin mukaan julkisuuden henkilönä hän joutuu piilottelemaan kumppaneitaan välttyäkseen uutisotsikoilta. Hän tunnustaa myös kokevansa tapaillessa paineita saada suhde toimimaan. Ja mikäli suhde ei toimi, hänellä on paineita jatkaa suhdetta saadakseen sen toimimaan.

- Media sai minut tuntemaan, että olin nopeasti vakavassa suhteessa, Kardashian pohtii.

Lue myös: Kim Kardashian flirttailee mysteerihenkilön kanssa - "Mielenkiintoisia hetkiä tiedossa"

Lue myös: Kim Kardashian tekee erikoisen paljastuksen seksielämästään Pete Davidsonin kanssa - "Tiedän sen olevan karseaa"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat