Kuva: AOP

Jennifer Lawrence nähtiin varvassandaaleissa Cannesin elokuvajuhlilla - kertoo tarinan kenkien takaa

09.06.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo varvassandaaleiden olleen käytännön valinta kannanoton sijaan.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 32, haluaa oikaista Cannesin elokuvajuhlilla nähtyyn asuunsa liittyvän väärinkäsityksen. Lawrence nähtiin toukokuussa järjestetyllä festivaalilla Bread and Roses -dokumenttielokuvan näytökseen pukeutuneena punaiseen Diorin iltapukuun ja varvassandaaleihin. Varvassandaalit saivat internetin kuhisemaan, oliko kyseessä kannanotto.

- Okei, kiitos, että otat tämän esille. Haluan todellakin oikaista tämän asian, Lawrence toteaa Entertainment Tonightin haastattelussa.

- Ne eivät olleet poliittinen kannanotto, ei sillä ettenkö voisi tehdä niin. Minulla ei ollut ennen tätä tapausta käynyt mielessäkään, että ihmisten välillä on kiista mataliin ja korkeisiin kenkiin pukeutumissa, saatika punaisella matolla paljain jaloin kävelemisessä. Minulla ei ollut aavistustakaan. Kenkäni olivat liian isot, näyttelijä selventää kenkävalintaansa.

- Minulla oli korkokengät noustessani portaita ylös, mutta unohdin ottaa yhteiskuvan tuotantotiimini kanssa. Menin siis takaisin ottamaan yhteiskuvaa ja tiesin että olisi virhe, jos menisin liian suurissa korkokengissäni portaita alas. Laitoin siis varvastossut jalkaan, jonka jälkeen kaikki sanoivat, että 'vau, mikä kannanotto!, Lawrence kuvailee tapahtumia.

- Olen täysin kannanottojen kannalla. Haluaisin sen vain tulevan tarkoituksella, näyttelijä summaa.

(kuva: AOP / Shutterstock)

(kuva: AOP / Shutterstock)

Lue myös: Jennifer Lawrencen asukokonaisuus muistutti animaatiosarjan hahmoa

Lue myös: Jennifer Lawrence paljastaa, kenen julkisuuden henkilön tapaaminen veisi jalat alta

Lue myös: Jennifer Lawrencen oletettiin laihduttavan Nälkäpeliä varten - ei alistunut ulkonäköpaineille

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat