Kuva: MTV

Syksyllä alkaa monta vauhdikasta uutuusohjelmaa - poimi vinkit talteen

21.06.2023 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Syksyllä vanhojen ohjelmien rinnalla nähdään myös uusia formaatteja.

Syksyyn on vielä matkaa, mutta pimenevien iltojen tv-ohjelmisto on jo selvillä. 

MTV:n tiedotteen mukaan monien tuttujen suosikkien rinnalla alkaa myös aivan uusia tuttavuuksia. MTV tuo ruutuihin erityisesti uusia viihde- ja visailusarjoja.

(kuva: MTV)

Tämä on tämä -paneelissa pohditaan helpolta vaikuttaviin kysymyksiin yllättävän vaikeita vastauksia. 6-vuotiaan piirroksessa esiintyy hänen suosikkijulkkiksensa, kuka on tämä? Uusi liikennemerkki julkaistiin, mikä on tämä? Hittibiisin sanat kirjoitettuina pelkillä emojeilla, mikä biisi on kyseessä? Paneelissa vastauksia miettivät vakituisesti Kiti Kokkonen ja Joonas Nordman sekä lisäksi kaksi vaihtuvaa vierasta. Paneelia juontaa Kirsi Alm-Siira. Uutuusohjelma alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa syyskuussa.

(kuva: MTV)

Ei saa nauraa -ohjelma haastaa kilpailijat nimensä mukaan yrittämään pitää pokkansa hauskojen tilanteiden äärellä. Ohjelmaa juontaa YleX:n juontajana tunnettu Ville "Viki" Eerikkilä, joka kutsuu mökkiviikonloppua viettämään useita julkisuudessa hauskoina tunnettuja henkilöitä. Kisaajat yrittävät saada toisensa nauramaan ja samalla noudattaa itse ainoaa pelisääntöä - olla nauramatta. Ei saa nauraa alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa syyskuussa.

(kuva: MTV)

Tietäjät tietää -formaatti rantautuu Suomeen ulkomailta. Suomen versiossa ohjelman juontajana nähdään Roope Salminen. Ohjelmassa toistensa tietämyksestä mittaa ottaa kolme kisaajaa, jotka saavat tietovisaan tuekseen myös yhden arvotun julkisuuden henkilön. Tietovisassa menestymisessä myös sattumalla on siis suurta merkitystä. Myös Tietäjät tietää alkaa MTV:n kanavilla syyskuussa. 

Lue myös: Syke jatkuu syksyllä uusin jaksoin - mukana sekä vanhoja että aivan uusia hahmoja

Lue myös: Syke jatkuu syksyllä uusin jaksoin - mukana sekä vanhoja että aivan uusia hahmoja

Kilpailut

Uusimmat