Kuva: AOP

Kim Kardashian ja Hailey Bieber myöntävät kuuluvansa "kymppikerhoon"

22.06.2023 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kymppikerhoon pääsee harrastamalla seksiä yläilmoissa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, ja malli Hailey Bieber, 26, osallistuivat hiljattain Who's in my bathroom -YouTube-sarjaan, jossa kaksikko teki paljastuksia omasta intiimielämästään. 

Totuus vai tehtävä -osiossa kaksikko joutui vastaamaan kysymykseen siitä, ovatko he harrastaneet seksiä lentokoneessa, eli kuuluvatko he niin sanottuun "kymppikerhoon". 

- Kyllä, Bieber vastaa epäröimättä. 

- Samiksia, Kardashian toteaa. 

Bieberille tosi-tv-tähden vastaus ei tule yllätyksenä, sillä Kardashianilla on oma yksityislentokone.

- Ajattelin sinun ajattelevan, että 'tietenkin olet, olethan sellainen lutka", Kardashian vitsailee Bieberille tunnustuksestaan. 

Tosi-tv-tähti on puhunut aiemminkin avoimesti seksielämästään. Hän muun muassa tunnusti hiljattain The Kardashians -tosi-tv-sarjassa harrastavansa seksiä valot sammutettuna. 

- Pidän makuuhuoneessa valot pois päältä, Kardashian tunnusti ohjelmassa. 

- Se on todella outoa. Voin kävellä kuvauksiin, joissa työskentelee 100 henkilöä. Voin kulkea ulkona stringeissä. Mutta jos on kanssani makuuhuoneessa, totean: 'odota, älä katso minua! Laita valot pois', tosi-tv-tähti jatkoi ohjelmassa. 

Lue myös: Kim Kardashian tekee paljastuksen seksielämästään - "Se on todella outoa"

Lue myös: Kim Kardashian tekee erikoisen paljastuksen seksielämästään Pete Davidsonin kanssa - "Tiedän sen olevan karseaa"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat