Kuva: AOP

Youtube-tähti MrBeast kertoo saaneensa kutsun sukellusvenematkalle Titanicin hylylle - kieltäytyi

26.06.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Sukellusvene Titan tuhoutui matkalla Titanicin hylylle ja kaikki kyydissä olleet viisi matkustajaa menehtyivät.

Maailman seuratuimman Youtube-kanavan tähti MrBeast, oikealta nimeltään Jimmy Donaldson, 25, kertoo saaneensa aiemmin tässä kuussa kutsun osallistua sukellusvenematkalle vuonna 1912 uponneen Titanic-laivan hylylle.

Viikko sitten sukellusvene Titan katosi matkalla Titanicin hylylle. Sukellusvene tuhoitui sukellusmatkalla ja sen kyydissä olleet viisi matkustajaa menehtyivät. Yksi uhreista oli matkanjärjestäjänä toimineen OceanGate Expeditions -yrityksen toimitusjohtaja Stockton Rush.

"Minut kutsuttiin aiemmin tässä kuussa sukellusvenematkalle Titanicille", Donaldson kirjoittaa Twitterissä.

"Kieltäydyin. Pelottavaa, että se olisin voinut olla minä", Donaldson jatkaa.

Donaldson ei kerro tarkempia yksityiskohtia siitä, kuka oli lähettänyt hänelle kutsun. Youtubettaja jakoi Twitterissä myös kuvan, jossa näkyy osa hänelle lähetetystä viestistä.

"Lisäksi, olen menossa sukellusveneellä Titanicille myöhemmin tässä kuussa. Porukka olisi innoissaan, jos olisit mukana. Olen varma, että olisit tervetullut mukaan", viestissä todetaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Donaldson ei ole ainoa henkilö. joka on kertonut julkisuuteen kieltäytyneensä matkasta, joka kustansi matkustajilleen yli 200 000 euroa.

Liikemies Jay Bloom on kertonut saaneensa OceanGate Expeditions -yrityksen toimitusjohtajalta kutsun osallistua poikansa Sean Bloomin, 20, kanssasukellusvenematkalle. He olivat kuitenkin kieltäytyneet kutsusta. Myös nigerialainen poliitikko Ned Wonko on kertonut kieltäytyneensä ystävänsä Hamish Hardingin esittämästä kutsusta matkalle. Harding menehtyi onnettomuudessa.

Lue myös: YouTube-tähti Mr. Beast lahjoitti tuhannelle ihmiselle näkökyvyn

Lue myös: 24-vuotias mies nousi maailman suosituimmaksi tubettajaksi - lahjoitti vastikään yksityiskoneen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat