Kuva: AOP

Khloé Kardashian inhoaa olla kolmekymppinen - 'Kamalin vuosikymmen'

06.07.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian vietti hiljattain 39-vuotissyntymäpäiväänsä.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 39, kertoo sosiaalisessa mediassa inhoavansa olla kolmekymppinen.

Tosi-tv-tähti kertoi Instagram-tarina-osiossaan hiljattain odottavansa pääsevänsä ikänsä puolesta seuraavalle vuosikymmenelle.

- Inhoan olla kolmekymppinen. Se on mielestäni kamalin vuosikymmen, enkä malta odottaa olla nelikymppinen, Kardashian toteaa.

Kardashian jakoi Instagramissa kuvia saamistaan lahjoista. Tosi-tv-tähteä on muistettu muun muassa lukuisilla kukkalähetyksillä.

Kardashian paljasti sosiaalisessa mediassa saaneensa lahjaksi myös t-paidan, jossa komeilee hänen pidätyskuvansa vuodelta 2007. Kardashian joutui telkien taakse kolmen tunnin ajaksi rattijuopumuksen vuoksi. Tosi-tv-tähti oli tuolloin 22-vuotias.

Kardashianin viime vuodet ovat olleet myrskyisiä.. Vuonna 2016 tosi-tv-tähden ja koripalloilija Lamar Odomin avioero tuli päätökseensä. Pariskunta erosi vuonna 2013.

Vuonna 2017 Kardashian sai ensimmäisen lapsensa silloisen puolisonsa Tristan Thompsonin kanssa. Vuonna 2022 Kardashian ja Thompson saivat toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Entisen pariskunnan suhde oli myrskyisä Thompsonin useiden syrjähyppyjen vuoksi. Vuonna 2021 julkisuuteen levisi tieto, että Thompson oli saanut lapsen toisen naisen kanssa ollessaan suhteessa Kardashianin kanssa.

Lue myös: Khloé Kardashian joutui jälleen irvailun kohteeksi - "Kaipaatko entisiä kasvojasi?"

Lue myös: Khloé Kardashian vai Taylor Swift? Fanit hämmentyivät tosi-tv-tähden muokatusta kuvasta

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat