Kuva: AOP

Robert De Niro suree lapsenlapsensa kuolemaa - "Pyydämme yksityisyyttä"

04.07.2023 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Robert De Niron lapsenlapsi Leandro De Niro Rodriguez oli kuollessaan 19-vuotias.

Näyttelijä, 79, Robert De Niro suree 19-vuotiaana menehtynyttä lapsenlastaan Leandro De Niro Rodriguezia.

- Olen todella syvästi tuskissani rakastetun lapsenlapseni poismenosta, De Niro kommentoi NBC News'lle antamassaan lausunnossa.

- Olemme erittäin kiitollisia saamistamme osanotoista. Pyydämme yksityisyyttä Leon menetyksen suremiseen, De Niro jatkaa.

New Yorkin poliisilaitoksen mukaan Leandro löydettiin tajuttomana 2. heinäkuuta New Yorkissa sijaitsevasta asunnosta. Hänet todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Leandron äiti Drena De Niro kertoi poikansa kuolemasta sosiaalisessa mediassa.

"Ihana enkelini. Olen rakastanut sinua sanoinkuvaamattoman paljon siitä hetkestä lähtien kun tunsin sinut vatsassani", Drena kirjoitti julkaisussaan.

"Olisinpa kanssasi juuri nyt. Olisinpa ollut kanssasi. En tiedä kuinka voin elää ilman sinua, mutta yritän jatkaa, ja levittää sitä rakkautta ja valota, jota sait minut tuntemaan saadessani olla äitisi. Olit niin suuresti rakastettu ja arvostettu, toivon, että se rakkaus olisi pelastanut sinut. Olen pahoillani rakkaani", Drena päätti kirjoituksensa.

Leandro tunnettiin isoisänsä ja äitinsä tavoin näyttelijänä. Hän esiintyi muun muassa vuonna 2018 A Star Is Born -elokuvassa yhdessä äitinsä kanssa. Hän näytteli myös vuonna 2005 ilmestyneessä The Collection -elokuvassa sekä vuonna 2018  ilmestyneessä Cabaret Maxime -elokuvassa.

Lue myös: Robert De Niron lapsenlapsi Leandro De Niro Rodriguez on kuollut

Lue myös: Robert De Nirosta isä - seitsemännen lapsen äidin henkilöllisyyttä ei ole paljastettu

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat